Back to Question Center
0

Οι καλύτερες δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης

1 answers:
 • Cardio
 • Κατάρτιση δύναμης (.
 • Γιόγκα και διαλογισμό
 • Χορός . ) Zumba
 • Εργασία στο σπίτι ή στο ναυπηγείο
 • . 6)
 • Μείνετε παρακινημένοι
 • - registrations smi medical.

  Κάθε γυναίκα βιώνει εμμηνόπαυση διαφορετικά. Για μερικούς, τα συμπτώματα είναι ήπια και περνούν γρήγορα. Για άλλους, είναι μια έκρηξη καυτών αναβοσβήσεων και διακυμάνσεων της διάθεσης.

  Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να υιοθετήσετε αλλαγές στον τρόπο ζωής για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας.

  Διαβάστε παρακάτω για μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα για φυσική κατάσταση και μείωση του στρες κατά την εμμηνόπαυση.

  Γιατί η άσκηση είναι σημαντική

  . 56)

  Αν και οι συχνές προπονήσεις δεν έχουν αποδειχθεί ως μέσο για τη μείωση των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων, μπορούν να διευκολύνουν τη μετάβαση βοηθώντας στην ανακούφιση του στρες και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής.

  Η τακτική άσκηση είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτρέψουμε την αύξηση του σωματικού βάρους και την απώλεια μυϊκής μάζας, τα οποία είναι δύο συχνά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

  Οι περισσότερες υγιείς γυναίκες θα πρέπει να επιδιώκουν τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας αερόβιας δραστηριότητας ή 75 λεπτά έντονης αερόβιας άσκησης την εβδομάδα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) .

  Cardio . 0) Cardio

  Η αεροβική δραστηριότητα που κάνει χρήση των μεγάλων μυϊκών ομάδων σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τον καρδιακό σας ρυθμό είναι καλό. Οι επιλογές σας για cardio είναι απεριόριστες. Σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα μετράει, για παράδειγμα:

  • περπάτημα
  • τζόκινγκ
  • ποδηλασία
  • . συνιστά οι αρχάριοι να ξεκινούν με 10 λεπτά φωτεινής δραστηριότητας , αυξάνοντας αργά την ένταση της άσκησης καθώς γίνεται ευκολότερη.

  Κατάρτιση δύναμης
  Ενίσχυση. )

  Επειδή η οστεοπόρωση κινδυνεύει από την ύφεση μετά την εμμηνόπαυση (το οιστρογόνο είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση των οστών), η άσκηση δύναμης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι ασκήσεις αντοχής στην αντοχή θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οστικές και μυϊκές δυνάμεις, να καψετε το σωματικό λίπος και να αυξήσετε το μεταβολισμό σας.

  Στο σπίτι, επιλέξτε τους αλτήρες και τους σωλήνες αντίστασης. Στο γυμναστήριο, επιλέξτε από μηχανές βάρους ή ελεύθερα βάρη. Επιλέξτε ένα επίπεδο που είναι αρκετά βαρύ για να φορολογήσετε τους μυς σας σε 12 επαναλήψεις και να προχωρήσετε από εκεί.

  Γιόγκα και Διαλογισμός
  .

  Καθώς καμία γυναίκα δεν αντιμετωπίζει εμμηνόπαυση με τον ίδιο τρόπο, τα μοναδικά σας συμπτώματα θα προσαρμόσουν την προσέγγισή σας στην ανακούφιση. Πρακτική μια τεχνική χαλάρωσης που λειτουργεί για σας - είτε είναι βαθιά αναπνοή, γιόγκα, ή διαλογισμό.

  Υποστηριζόμενες και αποκαταστατικές γιόγκα θέτει μπορεί να προσφέρει κάποια ανακούφιση. Αυτά τα στάδια μπορεί να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε τα νεύρα σας, εστιάζοντας στο μυαλό σας. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση από συμπτώματα όπως:

  . 55)

  Χορός . δεν θα πρέπει να είναι εντελώς σκληρή δουλειά. Η συσκευασία μιας συνεδρίας καρδιοκατανάλωσης σε θερμίδες στη ρουτίνα σας μπορεί να είναι διασκεδαστική και καλή για το σώμα σας.

  Εάν τρέχετε σε ένα διάδρομο δεν είναι το πράγμα σας, σκεφτείτε μια τάξη χορού. Ο χορός μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυών και να σας κρατήσει ευέλικτο. Ψάξτε για ένα στυλ που σας ταιριάζει:

  • τζαζ
  • μπαλέτο
  • σαλτσά
  • . )

  Ελλειπτικός ή StairMaster
  . όπως η ελλειπτική ή η μέτρηση του StairMaster ως προπόνηση καρδιο. Εάν δεν θέλετε να χτυπήσετε το πεζοδρόμιο, χτυπήστε το γυμναστήριο για να πάρετε τις καρδιοσυμβουλές σας.

  Η American Heart Association (AHA) αναφέρει ότι καθώς εισάγετε την εμμηνόπαυση, οι κίνδυνοι για καρδιαγγειακές παθήσεις (CVD) αυξάνονται σημαντικά. Η γνώση των παραγόντων κινδύνου και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορεί να κρατήσει την καρδιά σας υγιή.

  Zumba
  . Προτιμάτε να είστε γύρω από τους ανθρώπους όταν εργάζεστε;. Συμμετοχή σε μια ομαδική τάξη στο γυμναστήριο.

  Το Zumba είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα χορού που σάρωσε σχεδόν 12 εκατομμύρια αφοσιωμένους οπαδούς κατά την τελευταία δεκαετία.

  Περιλαμβάνει salsa, merengue και άλλες μουσικές εμπνευσμένες από τη Λατινική μουσική. Το Zumba λειτουργεί για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Καίτε θερμίδες και δουλέψτε τους μύες σας, όλα ενώ κινείστε σε αναζωογονητικούς λατινικούς ρυθμούς.

  Εργασίες για σπίτια ή αυλές .

  Η ξεθωριασμένη σκόνη δεν μετράει με ακρίβεια, αλλά σθεναρή εργασία στο σπίτι ή στην αυλή που αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό. Οι έντονες εργασίες σπιτιών ή αυλών χρησιμοποιούν επίσης τις μεγαλύτερες ομάδες μυών σας, όπως:

  Να είστε ρεαλιστές
  . 57) Ορίστε στόχους για να αποφύγετε την απογοήτευση. Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας είναι:

  . να ασκήσει περισσότερο. "Πείτε στον εαυτό σας, για παράδειγμα:

  Προσλάβετε έναν φίλο ή τον σύζυγό σας ως φίλο προπόνηση για να σας βοηθήσει να σας κρατήσει κίνητρα και λογοδοσία.

  Λάβετε δημιουργική
  . 57) Σίγουρα, η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη, αλλά μην ξεχάσετε να ασκήσετε τη δημιουργικότητά σας!. Τώρα είναι η βέλτιστη στιγμή για να απολαύσετε μια καλλιτεχνική πρίζα.

  Πάρτε μια τάξη ζωγραφικής ή συμμετέχετε σε μια ομάδα πλέξιμο για να συμμετάσχετε σε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα που θα σας δώσει μια αίσθηση της επίτευξης και της ικανοποίησης.

  Μια δημιουργική έξοδος θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά συμπτώματα.

  Μείνετε παρακινημένοι
  . 57) Ο κίνδυνος μιας γυναίκας για πολυάριθμες ιατρικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του διαβήτη τύπου 2 και των καρδιακών παθήσεων, αυξάνεται κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Η τακτική επεξεργασία και η διατήρηση ενός υγιούς βάρους μπορεί να βοηθήσει στην αντιστάθμιση αυτών των κινδύνων.

  Φυσικά, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να χειριστείτε ορισμένα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης:

  • Γυρίστε τον θερμοστάτη σας.
  • Φοράτε ελαφρά στρώματα ρούχων.
  • Έχετε έναν ανεμιστήρα πρακτικό για να μετριάσετε τις καυτές λάμπες και τους νυχτερινούς ιδρώτες.

  April 5, 2018