Back to Question Center
0

Μην περιμένετε να μάθετε πολλά από το Physical του Trump

1 answers:

Ο πρόεδρος θα υποβληθεί στην πρώτη φυσική του θητεία σήμερα, που δόθηκε από τον ίδιο γιατρό που εξέτασε τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Don’t Expect to Learn Much from Trump’s Physical

Θέλετε να μάθετε αν ο πρόεδρος είναι υγιής;. Μην περιμένετε να μάθετε πολλά από την ιατρική εξέταση σήμερα.

Ο Πρόεδρος Trump αναμένεται να υποβληθεί στην πρώτη του φυσική εν μέσω αυξημένων εικασιών για την υγεία του.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ανέλαβε την προεδρία στην ηλικία των 70 ετών, καθιστώντας τον τον αρχαιότερο άνθρωπο να ψηφιστεί ποτέ. Επιπλέον, οι διατροφικές του συνήθειες περιλαμβάνουν αναμφίβολα άφθονο γρήγορο φαγητό - goodyear rehvide mueuek.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες για την ψυχική υγεία ζήτησαν επίσης αξιολόγηση της γνωστικής τους υγείας. Ορισμένοι ειδικοί επισκέφθηκαν ακόμη το Capitol Hill για να συζητήσουν με τους νομοθέτες σχετικά με τις ανησυχίες τους.

Σχετικά με τη φυσική του προέδρου

Αλλά εκείνοι που ελπίζουν για απαντήσεις, μπορεί να μην μαθαίνουν πολλά από την ετήσια φυσική του προέδρου.

Πρώτον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος δεν υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Επιπλέον, οι ιατρικές πληροφορίες του προέδρου προστατεύονται από τον ομοσπονδιακό νόμο. Ως αποτέλεσμα, η Trump δεν υποχρεούται να μοιράζεται ιατρικές πληροφορίες με το κοινό.

Η Trump αναμένεται να εξεταστεί από την Dr. Ο Ronny Jackson , ένας γιατρός στον πρόεδρο ο οποίος επίσης πραγματοποίησε φυσικές εκδηλώσεις στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Ακόμη και αν ο Τζάκσον διαγνώσει μια πάθηση ή μια ασθένεια, η Trump έχει το δικαίωμα να κρατήσει αυτές τις πληροφορίες δημόσιες, όπως κάθε άλλος πολίτης.

Όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέστη φυσική, ο Τζάκσον δημοσίευσε τα αποτελέσματα με τη συγκατάθεση του Ομπάμα. Τα αποτελέσματα περιελάμβαναν μερικές ζωτικές στατιστικές, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, του βάρους, του ύψους και του καρδιακού ρυθμού του Ομπάμα.

Η φυσική εξέταση περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, εξέταση των ματιών, έλεγχο των αυτιών, της μύτης, του λαιμού, των πνευμόνων, του δέρματος, της καρδιακής λειτουργίας και του γαστρεντερικού συστήματος.

Απελευθέρωσε επίσης κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα του Προέδρου, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων χοληστερόλης, γλυκόζης αίματος, βιταμίνης D και ειδικού αντιγόνου του προστάτη ή PSA.

Οι εξετάσεις του Trump πιθανότατα θα ακολουθήσουν παρόμοιο μοτίβο.

Δρ. Ο Tochi Iroku-Malize, πρόεδρος της οικογενειακής ιατρικής στο Northwell Health στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι τα βασικά συστατικά μιας φυσικής συμπεριλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία του ύψους, του βάρους, του δείκτη μάζας σώματος και της αρτηριακής πίεσης του ασθενούς, καθώς και την ακρόαση των πνευμόνων. καρδιά.

"Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι αυτά είναι τα κύρια πράγματα που ελέγξουμε", είπε. "Αυτά είναι τα κύρια συστατικά, κατόπιν συνεχίζετε τις εξετάσεις σας με βάση το ιστορικό των παραγόντων κινδύνου ή όποιες ιατρικές παθήσεις έχει ο ασθενής. "

Η Iroku-Malize είπε ότι ο γιατρός θα έκανε επίσης ένα λεπτομερές ιστορικό και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν χρειάζονται περισσότερες δοκιμές.

Δρ. Η Barbara Keber, αντιπρόεδρος για την οικογενειακή ιατρική στο Northwell Health, εξήγησε ότι αυτή η ιστορία είναι το κλειδί για την κατανόηση της συνολικής υγείας του ασθενούς.

Θα ελέγξουμε "ποιες είναι οι συνήθειες του τρόπου ζωής τους, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την αναζήτηση χρόνιων παθήσεων", ανέφερε.

Για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής είναι υπέρβαρος, δεν τρώει υγιεινή διατροφή και δεν ασκεί, ένας γιατρός μπορεί να παραγγείλει περαιτέρω αίμα για να ελέγξει τα επίπεδα χοληστερόλης, τα σημάδια του διαβήτη και άλλους δείκτες καρδιακής νόσου.

Τι αναζητούν οι γιατροί

Δρ. Η Priyanka Wali, ιατρός με έδρα την Καλιφόρνια, που έχει πιστοποιηθεί ως εσωτερικός ιατρός και ιατρική παχυσαρκίας, δήλωσε ότι ανησυχεί αφού είδε κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα ότι ο πρώην ιατρός του Προέδρου Trump κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015.

Σύμφωνα με την επιστολή αυτή. , Το Trump ήταν υπέρβαρο, παρόλο που ήταν απολύτως ντροπαλός που ήταν παχύσαρκος και είχε βαθμολογία ασβεστίου 98 το 2013.

Ο Wali είπε ότι εάν η βαθμολογία αυτή έχει αυξηθεί, θα μπορούσε να δείξει ότι το Trump έχει πλάκα. στις αρτηρίες του, γεγονός που θα τον έθετε σε κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

Ο Wali επεσήμανε ότι ο διαβήτης μπορεί να επηρεάσει περισσότερο από τη σωματική υγεία. Θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τη γνωστική υγεία.

«Πρέπει να εξεταστεί απολύτως για τον διαβήτη», είπε. "Αν έχει διαβήτη, αυτό μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλό σας, αυτό μπορεί να προκαλέσει αγγειακή άνοια. "

Ωστόσο, για τα άτομα που ανησυχούν για τη γνωστική υγεία του προέδρου, μια φυσική δεν επικεντρώνεται πολύ στη νευρολογική κατάσταση.

Ο Keber δήλωσε ότι οι γιατροί θα εξετάσουν τις συνθήκες ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη, αλλά όχι η γνωστική παρακμή, εκτός εάν ο ασθενής ή το μέλος της οικογένειας προκαλεί ανησυχίες. "Ένα από τα πράγματα που κάνουμε τώρα στην πρωτοβάθμια φροντίδα είναι μια ετήσια εξέταση για την κατάθλιψη και επίσης κάνουμε κάποιες οθόνες για άλλα πράγματα όπως το άγχος ή άλλα πράγματα όπως η χρήση αλκοόλ ή η χρήση ναρκωτικών", δήλωσε.

Ο Keber είπε ότι σε μια φυσιολογική φυσική, ο γιατρός μπορεί να μην ελέγξει τη γνωστική λειτουργία ενός ασθενούς, εκτός αν ο ασθενής έφερε αναταραχές μνήμης ή άλλα ζητήματα που θα μπορούσαν να δείξουν μια νευρολογική κάμψη.

«Θα προχωρούσαμε μόνο με μια γνωστική εξέταση εάν υπήρχε μια καταγγελία ή εάν παρατηρήσατε ότι ο ασθενής έχει ένα γνωστικό» πρόβλημα, είπε.

Δρ. Ο Roy Buchinsky, ιατρός εσωτερικός ιατρός και διευθυντής εταιρικής υγείας και εκτελεστικής ευεξίας στο University Hospitals Cleveland Medical Center, δήλωσε ότι υπάρχουν γνωστικές εξετάσεις που ο γενικός ιατρός μπορεί να κάνει, όπως ζητώντας από έναν ασθενή να σχεδιάσει ένα ρολόι ή να του ζητήσει μερικές ερωτήσεις.

Αλλά αυτές οι δοκιμές μπορεί να μην καλύψουν τα πάντα.

«Είναι δύσκολο να ελεγχθεί η νόσος του Αλτσχάιμερ στα αρχικά στάδια», δήλωσε ο Buchinsky.

Ο Buchinsky είπε ότι δεν θα εκπλαγεί αν ο πρόεδρος υποβληθεί επίσης σε ηλεκτροκαρδιογράφημα και τεστ άγχους σε διάδρομο για τον προσδιορισμό της καρδιαγγειακής του υγείας.

Οι περισσότεροι ασθενείς άνω των 65 ετών θα πρέπει επίσης να συμβουλεύονται να λάβουν ορισμένους εμβολιασμούς εάν δεν το έχουν ήδη κάνει. Αυτά περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό με πνευμονία, έρπητα ζωστήρα και γρίπη.

Buchinsky είπε ότι όλες αυτές οι εξετάσεις και οι εξετάσεις μπορεί να είναι διπλάσιες για έναν πρόεδρο.

Όπως επεσήμανε, "Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουν δύο φορές πιο γρήγορα όταν βρίσκεστε στο γραφείο του προέδρου. "

April 5, 2018