Back to Question Center
0

Η τηλεϊατρική κάνει εύκολη την ιατρική μαριχουάνα

1 answers:
Telemedicine Makes It Easy to Get Medical Marijuana

Στο San. Η περιοχή του Francisco Bay, όπου οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι τεχνολογίες είναι πανταχού παρούσες όπως το αλμυρό νερό, οι γιατροί της Καλιφόρνια εκμεταλλεύονται τη βασική τεχνολογία για να καθαρίσουν τους ασθενείς από τα ελάχιστα νομικά εμπόδια για να αποκτήσουν μαριχουάνα.

Η πλήρης νομιμοποίηση για σκοπούς αναψυχής είναι για την ψηφοφορία του Νοεμβρίου στην Καλιφόρνια ως Πρόταση 64 .

Προς το παρόν, οι ασθενείς που επιθυμούν να λάβουν ιατρικό σημειωματικό για ιατρική χρήση χρειάζονται μόνο υπολογιστή,. , και μια ιατρική αναγκαιότητα.

Η μαριχουάνα εξακολουθεί να είναι ελεγχόμενη ουσία βάσει του ομοσπονδιακού νόμου του Πίνακα 1, πράγμα που σημαίνει ότι το φάρμακο θεωρείται ότι δεν έχει θεραπευτική χρήση - venta muebles diseño.

Ωστόσο, η μαριχουάνα έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την αντιμετώπιση αρκετών συνθηκών, από την τόνωση των ορέξεων των καρκινοπαθών, στη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης σε άτομα με γλαύκωμα.

Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα 25 εκατομμύρια ενήλικες - συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου - αντιμετωπίζουν πόνους καθημερινά, οι θεραπείες πρέπει όχι μόνο να είναι αποτελεσματικές αλλά και να μην έχουν μεγάλες μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Η επιδημία παυσίπονων με οπιοειδή είναι απόδειξη ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερη επιλογή.

Πολλοί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στο εσωτερικό της βιομηχανίας, πιστεύουν ότι η κάνναβη μπορεί να είναι μία από τις επιλογές αυτές για την αντιμετώπιση ποικίλων συνθηκών.

Για το λόγο αυτό, προς το συμφέρον της δημοσιογραφίας, πραγματοποίησα διαβουλεύσεις με δύο ηλεκτρονικά προγράμματα πιστοποίησης, μεταξύ των οποίων ένα οικονομικά υποστηριζόμενο από τον ράπερ Snoop Dogg, σε μια τυπική εργάσιμη μέρα την Τετάρτη.

Εντός τεσσάρων ωρών, χωρίς να βγαίνω ποτέ από το γραφείο Healthline στο Σαν Φρανσίσκο, πιστοποιήθηκα δύο φορές και έδωσα φάρμακα στην πόρτα μας.

.

Κατά την αξιολόγηση των ασθενών σχετικά με το αν η ιατρική μαριχουάνα είναι κατάλληλη για αυτούς, οι γιατροί εκτελούν μια εξέταση καλής πίστης όπου οι ασθενείς αξιολογούνται από την ιατρική ιστορία τους και. αν η μαριχουάνα θα ήταν μια λογική επιλογή θεραπείας.

Προς το συμφέρον αυτού του άρθρου, θα αποκαλύψω εμπιστευτικές ιατρικές πληροφορίες για τον εαυτό μου ότι αυτοί οι γιατροί ζυγίζουν όταν χορηγούν τις συστάσεις μου.

Αυτές περιλαμβάνουν το γεγονός ότι έχω ψωρίαση, άγχος, κατάθλιψη και τι έχει απομείνει από το σώμα μου αφού χτυπήσει σε σκυρόδεμα για δύο δεκαετίες. Αυτό περιλαμβάνει οξύ πόνο από τραυματισμούς πατινάζ και χρόνιο πόνο στα γόνατα και τους γοφούς μου.

Οι εξετάσεις αυτές είναι η τρίτη και τέταρτη φορά που μου δόθηκε πρόσβαση στην ιατρική μαριχουάνα στο πλαίσιο της (1996) California Compassionate Use Act του 1996 . Πέρασε από τους ψηφοφόρους ως Πρόταση 215, ο νόμος επιτρέπει στους ανθρώπους να κατέχουν και να αναπτύσσονται, με ορισμένα όρια, μαριχουάνα με την έγκριση του γιατρού. Η Καλιφόρνια ήταν το πρώτο κράτος που το έπραξε.

Η πρώτη μου προσπάθεια να λάβω μια σύσταση για τη μαριχουάνα περιλάμβανε την επίσκεψη σε ένα πραγματικό ιατρείο, αν και δεν προσφέρθηκαν άλλες ιατρικές υπηρεσίες. Δημοσιεύτηκε στην πίσω σελίδα κάθε τεύχους του SF Weekly.

Το γραφείο βρισκόταν στον τρίτο όροφο σε ένα παλιό κτίριο στην περιοχή αποστολής του Σαν Φρανσίσκο. Ο γιατρός μου ήταν ένας άνδρας 88 ετών που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψής μας συζητώντας τον δεύτερο αγώνα του με τον καρκίνο. Μετά από 10 λεπτά, υπέγραψε την προτυπωμένη φόρμα σύστασής μου, ποτέ δεν ρώτησε τον λόγο για τον οποίο έψαχνα.

«Ελπίζω ότι η κάνναβη μπορεί να σας βοηθήσει με την κατάστασή σας», είπε.

Συνολικά, η επίσκεψη πήρε περίπου μισή ώρα και κοστίζει 40 δολάρια (μόνο μετρητά, φυσικά).

Αυτό ήταν το 2010. Το 2016, τα πράγματα είναι πολύ πιο τεχνολογικά καταλαβαίνω.

Εδώ είναι οι εμπειρίες μου χρησιμοποιώντας δύο υπηρεσίες όπου συναντήθηκα με τους γιατρούς πάνω από webcam.

Διαβάστε περισσότερα: Η επιστήμη της ιατρικής μαριχουάνας: Ποιο είναι το τελευταίο;. »

Eaze: $ 40, τρία λεπτά

Η Eaze είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, υποστηριζόμενη οικονομικά, μεταξύ άλλων, από τον Snoop Dogg.

Ζει στο όνομα του. Ελέγξαμε το κουτί "χρόνιου πόνου".

Βγήκα αμέσως σε μια εικονική γραμμή για να δω έναν γιατρό.

Μετά από περίπου 10 λεπτά αναμονής, ο γιατρός μου με έδρα το Λος Άντζελες ήρθε στην οθόνη. Φαινόταν να είναι στα 30 του, φορούσε ένα λευκό παλτό εργαστηρίου και μίλησε με ήρεμο, καταπραϋντικό τόνο.

Ζήτησε την ηλικία μου

και όπου μένω (Όκλαντ, Καλιφόρνια). Ρώτησε για τον χρόνιο πόνο μου και πού εκδηλώνεται.

Εξήγησα μετά από 20 ή περισσότερα χρόνια πηδώντας επάνω και εκτός των πραγμάτων στις ρόδες μου, υπάρχει λίγο αριστερά από το σώμα μου που δεν συγκρατείται από ιστό ουλής. Κυρίως, τα γόνατά μου χειροτερεύουν.

ρώτησε αν είχα βιώσει οποιοδήποτε πρόσφατο τραύμα και ποια άλλα φάρμακα παίρνω. Εξήγησα ότι δεν είχα βιώσει κανένα πρόσφατο τραύμα (χτύπημα στο ξύλο). Επίσης, είμαι απρόθυμος να πάρω χάπια.

Από εδώ, ο γιατρός μου ρώτησε για τις προηγούμενες συστάσεις μου για ιατρική μαριχουάνα, τη χρήση μου και ρώτησα αν υπήρχαν αρνητικές παρενέργειες για τις οποίες ήθελα να μιλήσω, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων πανικού ή των προσπαθειών αυτοβλαβής.

Μείνω μακριά από τα βρώσιμα κυρίως λόγω μιας προσπάθειας αρχαρίων για τη χρήση τους, η οποία περιελάμβανε την ταινία "G. I. Joe "και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ευχαριστώ, Channing Tatum.

Μετά από τρία λεπτά, μου δόθηκε το πράσινο φως γιατί δεν έκανα καμιά κόκκινη σημαία και δεν ήμουν αρχάριος.

"Είμαι άνετος δίνοντας σας μια σύσταση. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην σας εμποδίζει να χρησιμοποιείτε κάνναβη », μου είπε ο γιατρός μου. «Σας συμβουλεύω να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο για να ελέγξετε τα συμπτώματά σας και εάν σταματήσετε να αισθάνεστε τον πόνο ή έχετε κάποια οξεία επιδείνωση του πόνου, προσπαθήστε να μην το μάσκατε με κάνναβη και πηγαίνετε να αξιολογείτε εάν το χρειάζεστε. "

Η αξιολόγηση κοστίζει 30 δολάρια και 10 δολάρια για να έχει ένα επικυρωμένο αντίγραφο της επιστολής που αποστέλλεται στο σπίτι μου. Η σύσταση πήγε αμέσως στο λογαριασμό μου στο Eaze, όπου θα μπορούσα να το κατεβάσω και να το πάρω σε ένα ιατρείο της επιλογής μου.

Αλλά, θα μπορούσα αμέσως να παραγγείλω διάφορα προϊόντα μαριχουάνας μέσω της υπηρεσίας τους, EazeUp , που είναι μια συλλογική ομάδα διανομής και οδηγών.

Ενώ σε μια συνάντηση της εταιρείας, διέταξα ένα στυλό ψεκασμού και μια κασέτα από το τηλέφωνό μου. Συναντήθηκα με τον οδηγό παράδοσης μπροστά από το γραφείο Healthline και του πλήρωσα $ 70 μετρητά. Μου έδωσε μια λευκή τσάντα με τα εμπορικά σήματα με τις αγορές μου μέσα.

Όλα αυτά, από το γιατρό έως την παράδοση, η εμπειρία πήρε περίπου μια ώρα και μισή. Και δεν έφυγα ποτέ από το κτίριο.

Το αν η κάρτα λειτουργεί σε ιατρεία που δεν σχετίζονται με το Eaze παραμένει ένα πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα: Εάν η μαριχουάνα είναι φάρμακο, γιατί δεν μπορούμε να το αγοράσουμε σε φαρμακεία;. »

Meadow MD: $ 100, 22 λεπτά

Συνάντησα ραντεβού με . κλινική και υπηρεσία παράδοσης δοχείων.

Εγώ καταχώρησα, πλήρωσα και συμπλήρωσα ερωτήσεις για την υγεία μου. Αυτή τη φορά, ήμουν σε θέση να προσδιορίσω ότι έχω επίσης ήπιο άγχος, κατάθλιψη και αϋπνία.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας, ένας γιατρός άλατος της γης στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας, ο οποίος αργότερα εξήγησε ότι ήταν χρήστης κάνναβης ο ίδιος για χαμηλό πόνο στην πλάτη, ήρθε σε απευθείας σύνδεση. Του έδειξα την άδεια οδήγησης μου πάνω από την κάμερα.

ρώτησε για το πώς έχω χρησιμοποιήσει μαριχουάνα στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των προτιμώμενων μεθόδων κατάποσής μου. Του είπα ότι επέλεξα τον εξατμιστή, δεδομένου ότι πρόσφατα εγκατέλειψα τα τσιγάρα.

Η συζήτηση δεν ήταν μόνο για το πώς η μαριχουάνα μπορεί να βοηθήσει το καυτό μου χάος από μια λίστα συμπτωμάτων, αλλά συγκεκριμένα τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και πόσα θα χρειαζόταν.

Είπα ότι προτιμούσα λίγο δείκτη για να με βοηθήσει να κοιμηθώ. Πρότεινε μοβ στελέχη όπως το Granddaddy Purple ή Purple Urkle, επειδή είναι χρήσιμα για τον ύπνο.

Για τον γενικευμένο πόνο στις αρθρώσεις μου, συνέστησε τη μη-ψυχοδραστική THC. Αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κατά τη διάρκεια της ημέρας για πόνο, ενώ δεν κρατούσα το κεφάλι μου στα σύννεφα.

Για τις "ώρες εκτός", συνιστούσε μια αναλογία 1 προς 1 της CBD: THC (θεραπευτική ουσία και ευτυχισμένη ουσία), που την αποκαλεί "ένα από τα πιο ισχυρά αναλγητικά. «Οι πρώτες λίγες δόσεις, είπε, θα μπορούσα να περιμένω να πάρω μερικά« χαρούμενα αποτελέσματα », καθώς το σώμα μου συνηθίζει στο φάρμακο, το οποίο λαμβάνεται ως βάμμα.

Συνιστά επίσης τοπική αλοιφή για τις αρθρώσεις μου. Αυτές στο σώμα μου, δηλαδή.

Όλα τα προϊόντα που ανέφερε και μου έδειξαν πως να χρησιμοποιήσω ήταν διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας παράδοσης του Meadow.

Ενώ αυτός ρίχνει όλες αυτές τις πληροφορίες σε μένα, μου είπε ότι δεν χρειάζεται να σημειώνω επειδή θα ακολουθούσε με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου ένα σχέδιο θεραπείας. Και το έκανε.

April 5, 2018