Back to Question Center
0

Ρομπότ για σεμινάρια για ενοικίαση προβλέπεται από το 2050

1 answers:

. Θα είναι αυτό το μέλλον των πολυτελών πάρτι γκρουπ και bachelorette;. Ίσως είναι κάτι που θα μπορούσατε να πάρετε τους γέροντες σας. Μέχρι το 2050, ο bordellos θα προσφέρει ρομπότ σεξ για μίσθωση για ψυχαναγκαστική ευχαρίστηση, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική εργασία .

.

- web software test. Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Futures, βρίσκεται αναμφισβήτητα ανάμεσα σε πιο αδιάπτους τίτλους σχετικά με τις νέες χωροταξικές μεθόδους και την αστική εξάπλωση. Το έγγραφο προορίζεται να είναι ένα "φουτουριστικό σενάριο" που "ωθεί την αξιοπιστία στο όριο", γράφουν οι συγγραφείς του Michelle Mars και ο καθηγητής του τουρισμού Ian Yeoman, και από το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington στη Νέα Ζηλανδία.

.

. Παρόλα αυτά, είπαν: "Είναι εφικτό: η κοινωνία έχει σχέσεις με μηχανές και συνεχίζουμε να έχουμε ολοένα και πιο στενές σχέσεις με όλο και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες." Και για τη βιομηχανία του σεξουαλικού τουρισμού,. να, είπαν. Τα εμπορικά ρομπότ σεξ θα είναι απαλλαγμένα από ασθένειες και θα μειώσουν την εμπορία πραγματικών ανθρώπων για σεξουαλική εργασία, γράφουν.

.

. Για να διερευνήσουν τις ιδέες τους, ο Yeoman και ο Άρης οραματίστηκαν το 2050 στον κλάδο του σεξουαλικού τουρισμού του Άμστερνταμ. Φαντάστηκαν το Yub-Yum, ένα σεξ κλαμπ για επαγγελματίες ταξιδιώτες, το οποίο θα πωλούσε "all inclusive υπηρεσίες". χοροί και σεξουαλική επαφή - για 10.000 ευρώ ή περίπου 13.000 δολάρια.

.

. Οι αυξήσεις στην εμπορία ανθρώπων και στα ανθεκτικά στα ναρκωτικά στελέχη του ιού HIV, τα οποία προβλέπουν οι Yeoman και Mars στη διάρκεια της δεκαετίας του 2040, ώθησαν τους αξιωματούχους του Άμστερνταμ να χορηγήσουν άδειες για ρομποτικό bordellos. Παρά τα σοβαρά προβλήματα με τους ανθρώπινους οίκους ανοχής, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου τουρισμού δεν ήθελαν να κλείσουν συνολικά τους πορνεία επειδή ανησυχούσαν ότι μια τέτοια καταστολή θα μπορούσε να οδηγήσει τους τουρίστες μακριά. Τα ρομπότ ήταν η απάντηση.

.

. Τα ρομπότ θα κατασκευάζονται με ανθεκτική στις βακτήρια ίνες και θα καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση, έτσι ώστε να μην μεταδίδουν ασθένειες μεταξύ των πελατών. Οι πελάτες «αισθάνονται ότι δεν έχουν ενοχές» επειδή δεν έχουν σεξουαλική επαφή με τους ανθρώπους, οπότε δεν πρέπει να ψεύδονται σε συζύγους για το τι κάνουν, σύμφωνα με τους ερευνητές.

.

. Άλλοι οδηγοί που δήλωσαν οι ερευνητές ότι θα κάνουν το σέξι μελλοντικό bot είναι η ανάπτυξη της σεξουαλικής βιομηχανίας και η επιθυμία των ανθρώπων για ανθρώπινη ανέφικτη τελειότητα - οι ερευνητές επεσήμαναν τη δημοτικότητα της πλαστικής χειρουργικής ως αποδεικτικά στοιχεία.

.

. Εδώ το 2012, οι εταιρείες στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα ήδη προσλαμβάνουν κούκλες σεξ, ανέφεραν οι ερευνητές. "Οι πρώτες επιτυχίες των επιχειρήσεων κούκλας σεξ είναι σαφής ένδειξη των μελλοντικών γεγονότων", γράφουν.

.

. Οι συγγραφείς αναγνώρισαν κοινωνικά ερωτήματα που δεν απάντησαν, όπως το αν τα ζευγάρια θα σκέπτονταν να επισκεφτούν μια απιστία ρομπότ σεξ και αν οι άνθρωποι θα ήθελαν πραγματικά να κάνουν σεξ με ρομπότ. Το μόνο μειονέκτημα που καλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια είναι ότι οι ρομποτικές πόρνες θα μπορούσαν να βγάλουν τους ανθρώπους από την επιχείρηση. Τα ρομπότ μπορούν να εκτελέσουν υπεράνθρωπα κατορθώματα και δεν χρειάζονται ανάπαυση. Το σενάριο Yub-Yum του Mars και Yeoman περιείχε διαμαρτυρίες από τους ανθρώπινους σεξουαλικούς εργάτες του Άμστερνταμ.

.

. Υπήρχε όμως μια επιπλέον ερώτηση που σκεφτήκαμε στο InnovationNewsDaily, ωστόσο. Ενώ οι συγγραφείς γράφουν αισιόδοξα για τους «σεξουαλικούς θεούς και θεές διαφορετικών εθνοτήτων, μορφών σώματος, ηλικιών, γλωσσών και σεξουαλικών χαρακτηριστικών», φανταζόμασταν ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να φέρνουν στη ζωή στερεότυπα, κοινωνικά επιβλαβείς φετίχες. Μπορεί να θέλουν να παραγγείλουν bots που μοιάζουν με παιδιά ή προσωποποιούν φυλετικά στερεότυπα, όπως άγριους ιθαγενείς ή υποτελείς ασιατικές γυναίκες. Ενώ μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να δημιουργηθούν νόμοι κατά της δημιουργίας ρομπότ που θα είναι ανήλικοι, θα ήταν πιο δύσκολο να αποφανθούμε κατά των στερεοτύπων.

.

. Έτσι, ενώ η εξαιρετική τους άσκηση εντοπισμού τάσεων είναι διασκεδαστική, το συμπέρασμα των ερευνητών μπορεί να είναι λίγο glib. «Αν μια τέτοια πρόταση γινόταν πραγματικότητα», γράφουν, «το Άμστερνταμ θα είναι ίσως ο ασφαλέστερος και καλύτερος προορισμός σεξουαλικού τουρισμού στον κόσμο και όλα τα κοινωνικά προβλήματα που συνδέονται με τον σεξουαλικό τουρισμό θα εξαφανιστούν για μια νύχτα. Ακολουθήστε την καινοτομίαΝέαΕταιρικά στο Twitter @ News_Innovation ή στο Facebook .

April 5, 2018