Back to Question Center
0

Βασικά δώρα για τη φεμινίστρια

1 answers:

. 12)

Το περιοδικό σκύλων είναι απαραίτητο για όλους τους φεμινίστρες. Το mag καλύπτει το διατομεακό φεμινισμό, την ισότητα των φύλων και τον σύγχρονο πολιτισμό σε ένα ποικίλο σύνολο 80 σελίδων. Διαβάστε ανυποψίαστο και σκληρό ρεπορτάζ, σχόλια με αιχμηρές γλωσσικές επισημάνσεις, επώδυνες προσφορές και δείτε μοναδικές τέχνες και εικονογραφήσεις. Μια συνδρομή σε αυτό το τριμηνιαίο mag βοηθά επίσης στην υποστήριξη της Bitch Media, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης - barum rehvid. Είναι αφοσιωμένοι (όπως ο φίλος σας) στη διαφοροποίηση του τοπίου των εκδόσεων και των μέσων ενημέρωσης και στην ενδυνάμωση των φεμινιστριών όλων των ηλικιών. Αυτό το δώρο είναι πραγματικά ένα win-win.

Κόστος: $ 29. 95 στις bitchmedia.

Το Totes είναι ευπροσάρμοστο. , εύκολο πλύσιμο, και φιλικό προς το περιβάλλον. Οι αγοραστές μπορούν να εγκαταλείψουν τις πλαστικές σακούλες και να προβούν σε δήλωση ενώ αποθηκεύουν άνετα αντικείμενα. Πάρτε το φεμινιστικό σας BFF το δώρο των αγορών ενώ είστε ενδυναμωμένοι και με στυλ, όλοι, ενώ τιμάτε τη Michelle Obama. Ο Ομπάμα, όπως και ο φίλος σου, είναι μια πραγματικά θαυμαστή γυναίκα. Και ειλικρινά, αυτό το tote χρησιμεύει ως μια σημαντική υπενθύμιση: Δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτό που μπορούμε να πετύχουμε ως γυναίκες ή πόσες συσκευές μπορείτε να χωρέσετε σε αυτήν την τσάντα.

Κόστος: $ 19. 95 σε strandbooks. com

Στο στήθος σας: «Μου φεμινισμός είναι διατομεακού» hoodie

. )

Χρειάζεται περισσότερο από ένα tote για να φορέσει την καρδιά σας στο μανίκι σας, οπότε γιατί να μην βοηθήσετε τον φίλο σας να δείξει τις πεποιθήσεις του με αυτό το φούτερ αντί;. Είναι χαριτωμένο, ζεστό και κοινωνικά συνειδητό, παρέχοντας τόσο το τέλειο στρώμα το χειμώνα όσο και μερικά σοβαρά άνετα σαλόνια για να χαλαρώσετε. Δώστε στον φίλο σας τη δυνατότητα να νικήσει την πατριάρχης Netflix, και . σε ένα σε αυτό το αξιολάτρευτο hoodie. Είναι από ηθικής προέλευσης, επίσης!. Ξέρεις ότι θέλεις.

Κόστος: $ 48. 75 στο redbubble. com

Πρέπει να διαβάσετε καλά λέει: «Κακή φεμινιστική: Δοκίμια»

. 12)

Αυτό είναι για το φεμινιστικό, το διστακτικό ή τον άπληστο αναγνώστη. Το λαμπρό και άκρως αυστηρό πνεύμα της Roxane Gay θα σας άρεσε πολύ γρήγορα στο "Bad Feminist" . Ωραία, αλλά σφύζουσα, αυτή η απροσδόκητα ακατέργαστη συλλογή έργων μη φήμης ασχολείται με κάθε πτυχή της σύγχρονης κοινωνίας, από το "50 Shades of Gray" και τον πολιτισμό βιασμού έως το κέρδος βάρους και το "Sweet Valley High". "Ο ομοφυλόφιλος δεν αφήνει άγνωστη σελίδα, εξετάζοντας με θάρρος τι σημαίνει να είσαι γυναίκα και αν υπάρχει ένας" σωστός "τρόπος να είσαι κατάλληλος φεμινιστής. Κάπως με κάνει να γελάς και να φωνάζεις ολόκληρο το δρόμο. Ο "κακός φεμινισμός" είναι ουσιαστικά "Σούπα κοτόπουλου για τη ψυχή του φεμινιστή" - έτσι, ίσως να αγοράσετε δύο: ένα για τον φίλο σας φεμινίστ και ένα για εσάς.

Κόστος: $ 12. 91 στις roxanegay.

Δεν μπορώ να επιλέξω μόνο. ένα δώρο;. Ποτέ μην φοβάστε, το Φεμινιστικό Κουτί δώρων είναι εδώ!. Αυτό το προσεκτικά επιλεγμένο κουτί δώρου περιέχει ένα άφθονο αριθμό δώρων με θέμα την ισότητα. Περιλαμβάνει ένα μοναδικό είδος "Αν δεν είναι διατομεακό, δεν είναι φεμινισμός" T-shirt, μια φεμινιστική τσάντα ενδυμασίας tote, ένα αντίγραφο της "Ελευθερίας είναι ένας συνεχής αγώνας" της Angela Davis, και. Η ένδειξη "Ισότητα για όλους". Περιλαμβάνονται επίσης τα πακέτα ακτιβισμού ACLU, ένα πακέτο σούπερ χαριτωμένα αυτοκόλλητα και ένα κουπόνι 20% για τη φεμινιστική ενδυμασία. Αυτό το κουτί είναι τόσο εμπνευσμένο και εξαιρετικά χρήσιμο για τον παθιασμένο ακτιβιστή που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Κόστος: $ 69. 95 στις feministapparel.

Για τον δικηγόρο και τους συμμάχους:. )

Η διανομή της αξιοπρέπειας έχει ένα στόχο: να ανυψώσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη, κυριολεκτικά. Η διανομή της αξιοπρέπειας δωρίζει και διαχειρίζεται νέες σουτιέν, μαξιλάρια και ταμπόν σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που αφιερώνεται στην παροχή βοήθειας και υποστήριξης γυναικών με ανεπαρκείς πόρους και άστεγες. Για τον συνήγορο που γνωρίζετε και αγαπάτε, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο που θα εκτιμήσουν παρά μια δωρεά για την υποστήριξη εκείνων που το χρειάζονται περισσότερο. Το δώρο του δώρου είναι ανεκτίμητο. Αυτό το δώρο είναι ένα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Κόστος: Μέχρι σας!. Δωρεά στο διανομή της αξιοπρέπειας. org

Περίοδος ασφαλείας:. 12)

Τα εσώρουχα Thinx δεν είναι μόνο εσώρουχα της εποχής. Αυτή η αγαπημένη εταιρεία είναι επίσης ένα σημάδι ότι οι χρόνοι για τις γυναίκες αλλάζουν - και αρχίζει πρώτα με την άνεσή σας κατά τη διάρκεια των πιο άβολα σας. Για τις γυναίκες που δεν θέλουν πλέον να φοβούνται να χυθούν, καθώς κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση του κόσμου, ο Thinx είναι θεός. Silky με μια χαλαρή εφαρμογή, αυτά τα ασφαλή για την περίοδο κλινοσκεπάσματα θα κάνουν πραγματικά εκείνη την εποχή του μήνα ένα αεράκι. Έρχονται επίσης σε μια ποικιλία στυλ.

Κόστος: $ 24 έως $ 39 για shethinx.

Άσκηση πιο έξυπνη με το kGoal. διαδραστικό εκπαιδευτικό σύστημα για το πυελικό σας δάπεδο από το Minna Life. Οι Kegels είναι σημαντικοί, καθώς ενισχύουν τους μυς που συχνά δεν μπορούμε να δούμε αλλά συχνά μας καθορίζουν. Είτε είστε αθλητής, νέα μαμά, είτε γήρανση με χάρη, οι Kegels αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός προοδευτικού ταξιδιού για την υγεία. Εδώ είναι η τεχνολογία που μας βοηθά να γνωρίσουμε το σώμα μας λίγο καλύτερα - ακόμα και τα πιο οικεία μέρη.

Κόστος: $ 149 στις minnalife. com

Εάν ο φίλος σας σούπερ σταρ είναι πραγματικά ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι και έχει όλα αυτά στην τσάντα, μπορεί να είναι επάνω για κάποια πιο περιπετειώδη δώρα. Ξεκινήστε ελέγχοντας τις λίστες μας επιλέγοντας τα παιχνίδια σεξ από την προσωπικότητα .

1 week ago