Back to Question Center
0

Ομοσπονδιακός φόρος σόδας ζυγίζεται

1 answers:

. Θα πρέπει να φορολογείται η σόδα;. Ψηφίστε παρακάτω - affordable website design for small businesses.

.

. ***

.

. Μεταξύ των πρόχειρων φαγητών που συμβάλλουν στην παρηγορητική παχυσαρκία στην Αμερική είναι η σόδα. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων: Εάν πίνετε πολύ ζάχαρη - οι περισσότερες δημοφιλείς σόδες περιέχουν περισσότερες από 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη - θα πάρετε λίπος και η γενική υγεία σας θα μειωθεί.

.

. Μια μελέτη τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι η πρόσληψη θερμίδων σε υγρή μορφή - ειδικά ζαχαρούχα γλυκαμένα ποτά - είχε ισχυρότερη επίδραση στο βάρος από ό, τι η πρόσληψη θερμίδων σε στερεά μορφή. Μια μελέτη στο περιοδικό Pediatrics το 2006 έδειξε άμεση συσχέτιση μεταξύ της αύξησης του σωματικού βάρους στους εφήβους και της κατανάλωσης σόδας και άλλων γλυκών ποτών. Πολλές άλλες μελέτες κάνουν παρόμοιους δεσμούς.

.

. Εν τω μεταξύ, η παχυσαρκία είναι ένας παράγοντας κινδύνου για τον διαβήτη, μια όλο και συχνότερη και απίστευτα δαπανηρή ασθένεια για θεραπεία.

.

. Έρευνες που αναφέρθηκαν στην εθνική συνάντηση της American Chemical Society το 2007 διαπίστωσαν ότι τα αναψυκτικά γλυκαμένα με σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης μπορεί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του διαβήτη, ιδιαίτερα στα παιδιά.

.

. Φόρος

.

. Οι νομοθέτες μπορούν σύντομα να αναλογιστούν τη δυνατότητα ενός ομοσπονδιακού φόρου κατανάλωσης για τη σόδα και τα άλλα ποτά που περιέχουν ζάχαρη (γνωρίζατε ότι το VitaminWater έχει σχεδόν όσες θερμίδες και γραμμάρια ζάχαρης, όπως το κανονικό Coke;) για να βοηθήσει να πληρώσει για τον πρόεδρο Obama. νέο σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης, σύμφωνα με την Wall Street Journal . Η πρόταση θα προέλθει από το Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον, μια ομάδα με έδρα την Ουάσινγκτον που ασκεί πιέσεις και πιέσεις για πιο υγιεινά προϊόντα.

.

. Οι ειδικοί φόροι καταναλώνονται σε προϊόντα και κατασκευαστές. Μεταφέρονται συνήθως στον καταναλωτή.

.

. Η σκέψη, εν μέρει, είναι ότι, όπως και με το κάπνισμα, όσοι πωλούν σόδα και όσοι καταναλώνουν σόδα πρέπει να πληρώσουν για το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζεται με το προϊόν.

.

. Οι έρευνες το 2004 έδειξαν πως η κατανάλωση αναψυκτικών αυξήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με την παχυσαρκία (πιθανόν καθώς άλλα στοιχεία της διατροφής έχουν διαβρωθεί, πρέπει να σημειωθεί). Η κατανάλωση ενέργειας από τέτοια ποτά στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 135% μεταξύ περίπου του 1977 και του 2001. Στο ίδιο διάστημα, η κατανάλωση ενέργειας από γάλα μειώθηκε κατά 38%. Τα ευρήματα αναλύθηκαν λεπτομερώς στο αμερικανικό περιοδικό της προληπτικής υγείας .

.

. Υπάρχουν και άλλες ασθένειες που συνδέονται με την κατανάλωση σόδας:

.
  • . Οι γυναίκες που πίνουν δύο ή περισσότερα κουτιά σόδα ποπ ημερησίως είναι σχεδόν δύο φορές πιο πιθανό να παρουσιάσουν πρώιμα σημάδια νεφροπάθειας, αναφέρουν ερευνητές στο περιοδικό PLoS ONE τον Φεβρουάριο.
  • .
  • . Η κατανάλωση αναψυκτικών με ζάχαρη και φρουκτόζης σχετίζεται έντονα με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ουρικής αρθρίτιδας στους άνδρες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό British Medical Journal το 2008. Η ουρική αρθρίτιδα προκαλεί ακραίο πόνο στις αρθρώσεις. Οι υποθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες.
  • .
  • . Το οξύ σε πολλά αναψυκτικά μπορεί επίσης να προκαλέσει σημαντική απώλεια σμάλτου των δοντιών .
  • .
  • . Μια μελέτη 9000 ατόμων που αναφέρθηκε το 2007 έδειξε ότι όσοι έπιναν μόνο ένα αναψυκτικό ημερησίως - διατροφή ή τακτική - έδειξαν αυξημένους παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις.
  • .

. Κόψτε το ή κόψτε το

.

. Είναι ο σύνδεσμος για τον διαβήτη - και η απειλή ακρωτηριασμού ή νεφρικής ανεπάρκειας - που θα πρέπει να τρομάξουν περισσότερο τον μέσο άνθρωπο.

.

. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια Αμερικανοί, ή 7 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ, έχουν διαβήτη. Περίπου το 40% των ενήλικων ηλικίας 40 έως 74 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι προ-διαβητικοί. Περίπου το 80% των διαβητικών είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

.

. Ο διαβήτης είναι η κύρια αιτία της τύφλωσης των ενηλίκων και η κύρια αιτία του ακρωτηριασμού, της νευρικής βλάβης και της νεφρικής νόσου που απαιτεί αιμοκάθαρση. Το συνολικό εκτιμώμενο κόστος του διαβήτη το 2007 ήταν 174 δολάρια. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Διαβήτη, αυτό είναι περίπου το κόστος όλων των καρκίνων που συνδυάζονται. »

.

. Είστε γονέας;. Ξεχάστε τον φόρο. Εξετάστε τα παιδιά σας και τι καταναλώνουν. Πρόκειται για μια ασθένεια που συνήθως διαγιγνώσκεται σε ενήλικες ηλικίας 40 ετών και άνω.

.

. "Οι επιδημίες της παχυσαρκίας και η χαμηλή σωματική δραστηριότητα των νέων, καθώς και η έκθεση σε διαβήτη in utero , μπορεί να συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του διαβήτη τύπου 2 κατά τη διάρκεια της παιδικής και εφηβικής ηλικίας", σύμφωνα με. τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ( CDC ).

.

.

  • Federal Soda Tax Weighed
  • Ναι
.

. Robert Roy Britt είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Imaginova . Σε αυτή τη στήλη, The Water Cooler, εξετάζει τι μιλάει ο κόσμος στον κόσμο της επιστήμης και πέραν αυτού.

April 13, 2018