Back to Question Center
0

Διατροφική περίοδος: Οι δεινόσαυροι υποχωρούν σε νέα ανάλυση

1 answers:

. Οι δεινόσαυροι έχουν ρίξει λίγα επιπλέον κιλά ακριβώς εγκαίρως για την εποχή της παραλίας, με μια νέα ανάλυση που υποδηλώνει ότι η ισχυρή σαυροπόδα που ήταν γνωστή ως Brachiosaurus ζυγίζει δεκάδες τόνους λιγότερο από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

.

. Οι απεικονίσεις των δεινοσαύρων από τους καλλιτέχνες έχουν μάλιστα μάλιστα μαστίζονται από ασυμφωνίες, με ορισμένες απεικονίσεις μεγαλύτερες και πιο δυνατές από άλλες - telehealth canada.

.

. "Το όλο θέμα είναι ότι προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε την εικασία" των καλλιτεχνικών ανακατασκευών, είπε ο ερευνητής Bill Sellers, του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε στο LiveScience. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες, "αυτοί που ανοικοδομούν τους δεινόσαυρους τους ως πολύ κοκαλιάρικο είναι πιο σωστοί."

.
Diet Season: Dinosaurs Slim Down in New Analysis
Σκελετοί στο ζωολογικό κήπο της Οξφόρδης οι ερευνητές σαρώθηκαν.
Πίστωση: Bill πωλητές

. Σκληροί σκελετοί

.

. Προκειμένου να καταλήξουν στην υποτιθέμενη πρόταση δεινοσαύρων τους, οι ερευνητές ανέλυαν τους σκελετούς των ζωντανών ειδών και συνέκριναν τα σκελετικά μεγέθη με το πραγματικό βάρος των ζώων αυτών. Χρησιμοποιώντας εικόνες 3D που έγιναν με σαρώνει λέιζερ πλήρων σετ οστών από 14 μεγάλα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένης πολικής αρκούδας, καμηλοπάρδαλης και ελέφαντα, οι ερευνητές υπολόγισαν τον "ελάχιστο όγκο περιτυλίγματος" που απαιτείται για την κάλυψη ενός σκελετού με σάρκα.

.

. "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όταν εξετάζουμε αυτά τα μακριά νεκρά απολιθωμένα ζώα βασίζεται σε αυτό που μπορούμε να ανακαλύψουμε από τα ζωντανά ζώα" εξήγησε ο πωλητής. Αυτά επέλεξαν αυτά τα μεγάλα θηλαστικά αντί για τον κοντινότερο συγγενή του δεινοσαύρου, τον κροκόδειλο , ως σημεία σύγκρισης επειδή προσαρμόστηκαν στη γη. (Τα κροκόδειλα είναι προσαρμοσμένα να ζουν στο νερό, όπου η μάζα σώματος είναι λιγότερο εμπόδιο.)

.
Diet Season: Dinosaurs Slim Down in New Analysis
Διάγραμμα που απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο ένας σκελετός μετατρέπεται σε μοντέλο υπολογιστή ενός ζώου.
Πίστωση: Bill πωλητές

. Χρησιμοποιώντας τη σχέση μεταξύ των σκελετικών οστών και την ποσότητα του δέρματος και του λίπους που απαιτείται, οι ερευνητές κατέληξαν σε μια μαθηματική εξίσωση που θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί στους δεινόσαυρους. Χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή για τον υπολογισμό της μάζας, οι ερευνητές είπαν ότι πήραν υποκειμενικότητα από την εξίσωση. Στην πραγματικότητα, όταν οι ερευνητές βασίζονταν τις εκτιμήσεις τους για το μέγεθος του σώματός τους στις ανακατασκευές δεινοσαύρων των καλλιτεχνών, υπήρχαν μεγάλες αποκλίσεις στο εκτιμώμενο βάρος. [ Άλμπουμ: Πολύχρωμο τέχνη δεινοσαύρων ]

.

. «Θα έκαναν σάρωση και στη συνέχεια θα έκαναν μια καλλιτεχνική ανακατασκευή της σάρωσης», είπε ο Sellers. "Ούτε δύο άνθρωποι θα πάρουν ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις, μερικοί θα τους κάνουν 47 λιπώδεις δεινοσαύρους , και κάποιοι θα τους ανακατασκευάσουν ως κοκαλιάρικο δεινόσαυρους" .

.

. Bony Brachiosaurus

.
Diet Season: Dinosaurs Slim Down in New Analysis
Οι ερευνητές που χρησιμοποιούν ένα λέιζερ για να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο αντίγραφο του σκελετού Brachiosaurus του Βερολίνου.
Πίστωση: Bill πωλητές

. Συγκρίνοντας τον αριθμό που προέκυψε από τη μαθηματική ανάλυση με αυτό που πραγματικά γνωρίζει η επιστήμη για το ζωντανό είδος που επέλεξαν, οι ερευνητές είδαν ότι τα βάρη ήταν αξιόπιστα περίπου 20 τοις εκατό περισσότερο από τον ελάχιστο όγκο. Αν αυτό ισχύει και για τους δεινόσαυρους, όπως ο μεγάλος δεινόσαυρος Brachiosaurus (που σήμερα αποκαλείται Giraffatitan brancai ), πολλοί έχουν υπερεκτιμήσει το θηρίο. βάρος.

.

. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν στη συνέχεια την ίδια τεχνική σάρωσης με λέιζερ στο Βερολίνο Brachiosaurus , έναν σχεδόν πλήρη σκελετό του μεγάλου sauropod. Όταν υπολογίζουν τον όγκο περιτύλιξης και προσθέτουν 20 τοις εκατό, διαπίστωσαν ότι ο μεγάλος δεινόσαυρος ήρθε σε περίπου 25 τόνους (περίπου 23 τόνοι, ένας τόνος είναι 2.000 λίβρες και ένας τόνος είναι 1.000 χιλιόγραμμα).

.

. Το βάρος αυτό είναι πολύ μικρότερο από τις εκτιμήσεις του παρελθόντος, οι οποίες κατά μέσο όρο ανέρχονταν σε 34,7 τόνους (31,5 τόνους) και κυμαίνονταν μέχρι 88 τόνους (80 τόνοι).

.

. Η νέα ανάλυση έρχεται πιο κοντά στις πιο σύγχρονες εκτιμήσεις του βάρους του sauropod σε 18 τόνους (16 τόνους) από μια έκθεση στην Εφημερίδα της Ζωολογίας το 2009.

.

. Η μελέτη αναλύεται λεπτομερώς στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Biology Letters. Είμαστε, επίσης, σε Facebook . Google+ .

April 13, 2018