Back to Question Center
0

Τι δεν σας λένε για «δημόσια» δημόσια γεγονότα προβολής καρκίνου κεφαλής και τραχήλου

1 answers:

- Αυτή είναι η περίοδος προβολής του καρκίνου από το στόμα, το κεφάλι και το λαιμό, με πληθώρα δωρεάν δημόσιων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε κλινικές υγείας και νοσοκομεία. πάνω από τη χώρα αυτή τη στιγμή.

Κρίνοντας από την άφθονη και σε μεγάλο βαθμό μη κρίσιμη κάλυψη ειδήσεων , ήταν μια σημαντική νίκη PR για την επικεφαλής και τον καρκίνο του συνδρόμου καρκίνου, η οποία διαχειρίζεται το εμπορικό σήμα ". , Την εβδομάδα ευαισθητοποίησης του καρκίνου του κεφαλιού και του αυχένα â €;. και δηλώνει ότι "προωθεί έναν μεγάλο όγκο δωρεάν προβολών σε όλο τον κόσμο - make logos online free and easy.

What you’re not being told about ‘free’ public head and neck cancer screening events

Προκειμένου να συμβάλουμε στην προώθηση μιας πιο στοχαστικής δημόσιας συζήτησης επί του θέματος, πριν από έξι χρόνια , συνιστούσαμε στους δημοσιογράφους να διερευνήσουν αυτά τα τρία ερωτήματα ως αφετηρία.

 • Τι ακριβώς πρόκειται να εξεταστεί (υπάρχει μεγάλη ανατομία στη συνδυασμένη περιοχή του στόματος-λαιμού-κεφαλής-λαιμού) και πώς;
 • . ) Υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας τέτοιος έλεγχος σώζει ζωές;
 • Υπάρχουν ενδείξεις ιατρικής φύσεως σχετικά με τον εν λόγω έλεγχο;. Εάν όχι, γιατί όχι;
 • Ωστόσο, με την ματιά μας σε πολλές τοπικές ειδήσεις σχετικά με τον καρκίνο του στόματος / κεφαλής / τραχήλου αυτή την εβδομάδα, κανείς δεν απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις. (Αναγνώστες: Εάν βλέπετε κάποιον που το κάνει, παρακαλώ στείλτε το στο δρόμο μας - θα αγαπούσαμε να φωτίσει!)

  Ποιος πληρώνει για τις επόμενες επισκέψεις από αυτές τις δημόσιες προβολές;.

  Σε αυτή την εποχή του πτητικού κόστους για την υγεία και την όλο και πιο πενιχρή κάλυψη ασφάλισης υγείας, υπάρχει ένα άλλο θέμα που οι δημοσιογράφοι πρέπει να προχωρούν.

  Το πρόβλημα με τις εκθέσεις για την υγεία είναι ότι συχνά δεν εξασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε έλεγχο έχουν πραγματικά τους πόρους για περαιτέρω αξιολόγηση ή θεραπεία για τυχόν προβλήματα τα οποία εντοπίζονται μέσω διαλογής. δήλωσε ο Richard Hoffman, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο Hoffman είναι καθηγητής Εσωτερικής Ιατρικής και Επιδημιολογίας και Διευθυντής του Τμήματος Γενικής Εσωτερικής Ιατρικής του Ιατρικού Κέντρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αϊόβα Κάρβερ.

  Δρ. Η Virginia Moyer, πρώην πρόεδρος του U. S. Preventive Services Task Force, συμφώνησε.

  - Ο έλεγχος μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά ένα ραντεβού με έναν ειδικό σε ένα νοσοκομείο είναι πολύ ακριβό - όχι μόνο το κόστος του ιατρού, αλλά και το «τέλος αμοιβής»;. (τα οποία ιδιωτικά γραφεία δεν μπορούν να χρεώσουν) και που συχνά διπλασιάζει το συνολικό λογαριασμό,. δήλωσε ο Moyer μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος είναι ο Αντιπρόεδρος για τη Διατήρηση της Πιστοποίησης και της Ποιότητας στο Αμερικανικό Συμβούλιο Παιδιατρικής. "Και τότε υπάρχουν τα χρήματα που πρέπει να γίνουν για την απεικόνιση. â € ¢

  Όπως εξηγεί , ο έλεγχος του καρκίνου είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε στους δημοσιογράφους να υποβάλουν μια τέταρτη ερώτηση: Εάν εντοπιστεί ύποπτη βλάβη σε ένα συμβάν προβολής, ποιος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση της παρακολούθησης;. Και ποιος πληρώνει για αυτή τη φροντίδα;

  Τι γίνεται με τη λήψη κοινών αποφάσεων;

  Ένα άλλο πρόβλημα με τα δημόσια συμβάντα είναι η χαμένη ευκαιρία για κοινή λήψη αποφάσεων. Στην ιδανική περίπτωση, πριν ένα άτομο συμφωνήσει με οποιαδήποτε ιατρική υπηρεσία, ενημερώνονται για τα οφέλη και τους κινδύνους που βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του κόστους θεραπείας). Αναφέρονται τι θα χρειαστεί για να αναλυθεί ένα ύποπτο σημείο ·. πόσο συχνά αυτά τα σποτ δεν είναι τίποτα. και ποιες βλάβες μπορεί να συμβούν στην πορεία. Σε περίπτωση που συμφωνούν σε θεραπεία, αυτοί (σε ιδανική περίπτωση) εγγυώνται επίσης την πρόσβαση σε ιατρικό προσωπικό για να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων. Αυτά είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν φυσικά σε εκδηλώσεις μαζικής προβολής, αλλά πρέπει και οι δημοσιογράφοι πρέπει να το επισημάνουν.

  Οι ιστορίες ειδήσεων που εξετάσαμε επικεντρώνονται στον αριθμό των ανθρώπων που διαγνώστηκαν κάθε χρόνο, στα σημεία και τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξουμε και στους γνωστούς παράγοντες κινδύνου - που είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι με τους . Τα υλικά PR που διατίθενται από την Head Alliance και το Neck Alliance. Y., Το Χρονικό στο Orange County, Ν. Υ., ArkLaText. στο Shreveport, La., και στο The Connecticut Post .

  News-6 Ορλάντο ήταν ένα από τα λίγα ειδησεογραφικά πρακτορεία που πέρασαν τα υλικά των ειδήσεων και συνέντευξη με έναν ασθενή και έναν χειρουργό ογκολόγο και συζήτησαν τα συμπτώματα και ορισμένους παράγοντες κινδύνου. Το Maui News , εν τω μεταξύ, επικεντρώθηκε στον αγώνα ενός ανθρώπου με τον καρκίνο του στόματος, και δεν προώθησε την ελεύθερη τοπική εξέταση. Επίσης συνειδητοποίησε έναν καρκίνο. gov link για να διαβάσουν περισσότερα άτομα.

  Στην επιφάνεια, δημόσιες προβολές όπως αυτό ανακοινώνουν τη συμπόνια, την προσοχή και την πρόληψη της κοινής λογικής από τους χορηγούς που έχουν σαφώς το συμφέρον σας στο μυαλό σας. Αλλά υπάρχουν και άλλα συμφέροντα στο παιχνίδι; Εάν είστε δημοσιογράφος, είναι προσεκτικοί και συμπονετικοί να προωθήσετε ασκριτικά την προβολή και όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έλλειψη στοιχείων μέχρι στιγμής;.

  April 13, 2018