Back to Question Center
0

Ο καρκίνος του ενδομητρίου εντάσσεται στο "καφέ club";

1 answers:

Endometrial cancer joins the “coffee club” in which association â‰causation

Πράγματι, αυτό είναι ένα περιοδικό που δημοσιεύεται από την Αμερικανική Ένωση για την Έρευνα για τον Καρκίνο. Το AACR δημοσίευσε επίσης ένα δελτίο τύπου, Η πρόσληψη καφέ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου του ενδομητρίου . â € ?? - data backup and recovery in portland. Δεν ήταν κακό δελτίο ειδήσεων, αλλά ποτέ δεν ανέφερε τίποτα για τους περιορισμούς της εξαγωγής συμπερασμάτων από μελέτες παρατήρησης. Δεν χρησιμοποίησε καμία ακατάλληλη αιτιώδη γλώσσα, αλλά αναφερόταν σε παρατηρήσεις και ενώσεις.  Αλλά, επίσης, didnà ¢ â, ¬ â "¢ t εκπαιδεύσει τους αναγνώστες όσο θα μπορούσε να έχει. Δελτία ειδήσεων από περιοδικά και επαγγελματικές ενώσεις θα μπορούσαν να κάνουν τόσο πολύ για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση σε τέτοια θέματα. Όταν δεν είναι, είναι χαμένη ευκαιρία.

Itâ € ™ s σημαντική έρευνα â € "donâ € ™ t με πάρει λάθος. Αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο σύγχυση από τα μηνύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα παρατήρησης, περιμένουμε τα περιοδικά και τις επαγγελματικές ενώσεις να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια να εκπαιδεύσουν τους περιορισμούς.

Και διαφέρει, όταν τα δελτία ειδήσεων συγκεντρώνονται από δημοσιογράφους.

FoxNews. com δημοσίευσε μια ιστορία Â (βασισμένη σε μια ιστορία των ιατρικών ειδήσεων σήμερα) που φαίνεται να ανυψώνεται απευθείας από αυτό το ενημερωτικό δελτίο AACR, εισαγωγικά και όλα. Â Αλλά ανοίγει με τη γραμμή:

â € œResearchers λένε ότι οι γυναίκες που πίνουν πολλά φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο τους.

Ναι, μπορούν. Αλλά μια παρατήρηση μελέτη, που βασίζεται σε γυναίκες που κρατούν ένα διαιτητικό ερωτηματολόγιο (το οποίο εισάγει όλα τα είδη των αποδεικτικών στοιχείων), δεν μπορεί να αποδείξει ότι μπορούν ή όχι.

Μια ιστορία του HealthDay (και συνεπώς μια ιστορία της CBSNews.com και άλλων που συνυπέγραψαν την HealthDay). Οι γυναίκες επωφελήθηκαν από την κατανάλωση περίπου 4 φλιτζάνια την ημέρα. â € ??. Το όφελος συνεπάγεται ότι η αιτία-και-επίδραση είχε καθοριστεί. Δεν ήταν. Και οδηγεί με μια από αυτές τις γραμμές που εκτοξεύονται τόσο συχνά στις ιστορίες των παρατηρητικών μελετών:

«Λάδιες, μια βαριά συνήθεια καφέ μπορεί να κάνει περισσότερα από ό,. Νέα έρευνα δείχνει ότι μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του ενδομητρίου.

Οι ερευνητές βρήκαν έναν σύνδεσμο, αλλά όχι. μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος, μεταξύ της κατανάλωσης καφέ και του χαμηλότερου κινδύνου για καρκίνο του ενδομητρίου. â €

Αυτό είναι αυτό που ψάχνουμε. Τα πρώτα 12 λέξεις αυτής της φράσης είναι η προσφορά χρήματος. Αυτή είναι η δεύτερη ιστορία σε 2 εβδομάδες από την HealthDay που περιείχε μια τέτοια προειδοποίηση. Kudos σε αυτούς για τη βελτίωση αυτή. Και αυτό ανέφερε μια άλλη ερευνητική λέξη, "μερικές μελέτες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα δεν βρήκαν έναν σύνδεσμο, οπότε πιστεύει ότι" η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω. â € ¢ â € œ

Στις μέρες μας σήμερα, πήρα περίπου 100 επιστρέφει σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης που ψάχνει για νέα σχετικά με τον καφέ και τον κίνδυνο καρκίνου του ενδομητρίου. Σχεδόν κανένας που έβλεπα δεν έκανε καμία αναφορά στις μελέτες παρατήρησης και τα όριά τους.

Ο καφές, όπως γράψαμε προηγουμένως, είναι το παιδί της αφίσας για καταχρήσεις ιστοριών σχετικά με τα στοιχεία παρατήρησης. Κάποιες από τις προηγούμενες θέσεις μας:

 • Coffee & amp;.
 • Σοβαρές ιστορίες καφέ - προσθέστε κρέμα και δύο κομμάτια προειδοποιήσεων
 • Ένας άλλος καφές.
 • Η κλινική του καφέ και η κουρασμένη παλιά τάση στις ιστορίες παρατήρησης
 • Η ιστορία μαστίζεται.
 • Εφόσον οι ειδήσεις συνεχίζουν να μοιράζονται ιστορίες οφέλους για καφέ, θα συνεχίσουμε να τους σχολιάζουμε
 • .
 • Παρακαλώ, Gray Lady, donâ € ™ t πετάξει περισσότερες παρατηρητικές μελέτες για τον καφέ μας
 • Coffee & amp;. Καρκίνος του προστάτη: Ορισμένες ειδήσεις έλαβαν σωστά. Άλλα .. Μερικοί έχουν μάθει από αυτό. Άλλοι δεν το έχουν. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τα φτάσουμε.

  Tweet

  (. 3)

  Ακολουθήστε μας στο Twitter:

  https: // twitter. com / garyschwitzer

  https: // twitter. com / healthnewsrevu

  και στο Facebook.

April 13, 2018