Back to Question Center
0

â € ~Breakthroughâ € ™ για διευρυμένους προστάτες;

1 answers:

‘Breakthrough’ for enlarged prostates? Northwestern’s aggressive PR pitch lacks data and context

[ Σημείωση συντάκτη: Η βαθμολογία μας για το â € ~harmsâ € ™ κριτήριο αυτής της αναθεώρησης έχει. άλλαξε σε Μη ικανοποιητική και η βαθμολογία αστέρα μειώθηκε από δύο αστέρια σε ένα αστέρι. Δείτε παρακάτω μια εξήγηση - android app entwickeln. ]

Γιατί αυτό το θέμα

Εάν αυτή η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ΒΡΗ υποστηρίχθηκε από συμπαγείς συγκριτικές αποδείξεις για τα οφέλη της διαδικασίας. και βλάπτει, θα μπορούσε πράγματι να είναι μια πρόοδος για τους άνδρες που πάσχουν από αυτή την κατάσταση. Από αυτό το ενημερωτικό δελτίο προκύπτουν πολλές αναπάντητες ερωτήσεις: Πώς εξετάστηκε η διαδικασία;. Πώς συγκρίθηκε με εναλλακτικές θεραπείες;. Πώς συγκρινόταν από άποψη ωφελημάτων και ζημιών;. Και πόσο κοστίζει;

Κριτήρια

Το δελτίο ειδήσεων εξετάζει επαρκώς το κόστος της παρέμβασης;.

Δεν ήταν ικανοποιητική

Δεν υπήρξε συζήτηση σχετικά με το κόστος της διαδικασίας ή το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ούτε με τις δαπάνες που συνδέονται με την ανάκτηση από τη διαδικασία. Δεν υπήρχαν επίσης δεδομένα σχετικά με το πόσο χρονικό διάστημα οι ασθενείς παρακολουθήθηκαν και πόσοι χρειάστηκαν μια επαναλαμβανόμενη παρέμβαση - είτε να επαναλάβουν το UroLift ή άλλη επεμβατική θεραπεία. Αυτό το αποτέλεσμα έχει επιπτώσεις τόσο για το κόστος όσο και για την αποτελεσματικότητα.

Δεν είναι ικανοποιητική

. Ανακαλύπτουμε ότι "οι ημερομηνίες από κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι οι ασθενείς που έλαβαν εμφυτεύματα UroLift ανέφεραν ταχεία συμπτωματική βελτίωση, βελτιωμένους ρυθμούς ροής ούρων και διαρκή σεξουαλική λειτουργία. Οι ασθενείς παρουσίασαν επίσης σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

Το ενημερωτικό δελτίο είναι ικανοποιητικό, αλλά ποιο ήταν το μέγεθος των οφελών και, το σημαντικότερο, «σε σύγκριση με το τι»;.

Δεν ικανοποιούν

Μάθαμε για μια σειρά ανεπιθύμητων ενεργειών που κυμαίνονται από το αίμα στα ούρα μέχρι την ακράτεια. Τα περισσότερα συμπτώματα ήταν ήπιας έως μέτριας σοβαρότητας και επιλύθηκαν εντός δύο έως τεσσάρων εβδομάδων μετά τη διαδικασία. μας είπαν.

Θα απονείμουμε ένα ικανοποιητικό βαθμό εδώ επειδή η απελευθέρωση τουλάχιστον αναφέρει μερικές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη διαδικασία. Αλλά όπως και με την περιγραφή των παροχών, δεν έχουμε και πάλι καμία αίσθηση του τι συγκρίνεται με αυτό (τα ναρκωτικά; η χειρουργική επέμβαση; η αναμενόμενη αναμονή;), πόσο συνηθισμένα ήταν αυτά τα προβλήματα ή τι σημαίνει η απελευθέρωση όταν τα περιγράφει ως ". να μετριάζεται σε σοβαρότητα.

Ενημέρωση: Η αξιολόγηση αυτή έχει αλλάξει σε μη ικανοποιητική προκειμένου να είναι συνεπής με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκε αυτό το κριτήριο στο παρελθόν. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή των κριτηρίων αξιολόγησης , ένα δελτίο τύπου ή μια ιστορία μπορεί να θεωρηθεί ως μη ικανοποιητική αν:

  • .
  • Αποτυγχάνει να περιγράψει τη σοβαρότητα των δυνητικών βλαβών.
  • Αποτυγχάνει να λογοδοτήσει για "minorâ €;. παρενέργειες που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή ενός ασθενούς.
  • Αναφέρεται υπερβολικά σε ένα σχόλιο ενός ερευνητή ότι μια προσέγγιση φαίνεται να είναι ασφαλής - χωρίς την υποστήριξη δεδομένων. Αν το σύστημα UroLift ™ παρέχει γρήγορη και ουσιαστική ανακούφιση από τα συμπτώματα της ΒΗΠ, βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα ζωής των ασθενών μας,. χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ό, τι μας ισχυρίζονται, είμαστε εμπειρογνώμονες. Πρέπει να γνωρίζουμε μακροπρόθεσμες (τουλάχιστον 1 έτους) συγκριτικές τιμές αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σε σύγκριση με την ιατρική θεραπεία, "περισσότερο";. επεμβατική χειρουργική επέμβαση και τις πολυάριθμες διαθέσιμες ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες που αντιμετωπίζουν αυτή την πάθηση.
    Ικανοποιητική

    Ενώ η απελευθέρωση δεν είναι ασθένεια-monger. , θα μπορούσε να είναι πιο ενημερωτικό - για παράδειγμα με ακριβή περιγραφή του πόσο σοβαρά / ενοχλητικά ήταν τα συμπτώματα για τους ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με αυτή τη συσκευή.

Αναφέρει το δελτίο ειδήσεων πηγές χρηματοδότησης & amp;.

Δεν είναι ικανοποιητική

Η απελευθέρωση σιωπά σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη σύγκρουση συμφερόντων. Οι μελέτες που αναφέρονται στην αποδέσμευση χρηματοδοτήθηκαν από τον κατασκευαστή της συσκευής. Ο βρετανικός ουρολόγος που αναφέρεται στην έκδοση έχει λάβει μικρές πληρωμές ύψους $ 121. 50 ) από τον κατασκευαστή για τρόφιμα και ποτά. Αυτά θα μπορούσαν να αναγνωριστούν σε μια υποσημείωση.

Δεν είναι ικανοποιητικό

Ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν κάποιες από τις πιο σημαντικές εναλλακτικές λύσεις,. εναλλακτικές λύσεις (ναρκωτικά και χειρουργική επέμβαση), αλλά δεν έχουμε πει ότι υπάρχουν πολλές ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες - θεραπείες με λέιζερ, θερμοπλαστική μικροκυμάτων, αφαίρεση ραδιοσυχνοτήτων, εξάτμιση κλπ. της φαρμακευτικής θεραπείας, η οποία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική, καλά ανεκτή και ασφαλής. Η ώθηση αυτής της θεραπείας ως θεραπείας πρώτης γραμμής είναι ακατάλληλη - και η απουσία δεδομένων από δοκιμές κεφαλής προς κεφαλίδα με άλλες ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες ή με το χρυσό πρότυπο (διαγευρική εκτομή του προστάτη ή TURP) σημαίνει ότι η σχετική τιμή του. η νέα τεχνολογία είναι αρκετά αβέβαιη.

Δεν είναι ικανοποιητική

Η εκτίμηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας / δοκιμής / προϊόντος /. FDA â € œclearedâ €;. αυτό το σύστημα χειρουργικών εμφυτευμάτων το 2013 και είναι διαθέσιμο στο Northwestern University, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη γενική διαθεσιμότητά του σε άλλες περιοχές ή συστήματα υγείας. Αφήνουμε να αναρωτιόμαστε.

Ικανοποιητική

Η απελευθέρωση προσφέρει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο. αυτό το σύστημα είναι διαφορετικό από τα φάρμακα και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις τύπου, οπότε αυτό αξίζει ένα βαθμό μετάβασης. â € ??. Είναι σωστό να καλέσετε κάτι ένα "νέο" breakthroughâ €;. όταν φαίνεται ότι ήταν στην αγορά για τέσσερα χρόνια;. Και όταν η αποτελεσματικότητά του σε σύγκριση με άλλες προσεγγίσεις δεν έχει καθοριστεί σωστά;

Συνολική βαθμολογία: 2 από 10 Ικανοποιητική

April 13, 2018