Back to Question Center
0

Δεν â € œlikesâ €;

1 answers:

No “likes” from FDA on Kim Kardashian Instagram post; agency cites Canadian drug manufacturer over missing risk info

Στη θέση (που αφαιρέθηκε από την Instagram την Τρίτη, 11 Αυγούστου) ο Kardashian λέει:

. € œOMG. Έχετε ακούσει για αυτό; - cheap windows vps hosting. Όπως γνωρίζετε, η # ημέρα μου είναι πολύ κακή. Προσπάθησα να αλλάξω τα πράγματα για τον τρόπο ζωής μου, όπως η διατροφή μου, αλλά τίποτα δεν βοήθησε, έτσι μίλησα με τον γιατρό μου. Μου πρότεινε #Diclegis, αισθάνθηκα πολύ καλύτερα και το πιο σημαντικό, ità ¢ â, ¬ â "¢ s μελετηθεί και δεν υπήρχε αυξημένος κίνδυνος για το μωρό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος από τα αποτελέσματά μου ότι συνεργάζομαι με την Duchesnay USA για να ευαισθητοποιήσω για την αντιμετώπιση της πρωινής ασθένειας. Εάν έχετε πρωινή ασθένεια, να είστε ασφαλείς και να ζητάτε από το γιατρό σας το χάπι με την έγκυο γυναίκα σε αυτό και να μάθετε περισσότερα στο www. declegis. com;. www. DeclegisImportantSafetyInfo. com. Το Γραφείο Προστασίας των Φαρμακευτικών Προφυλάξεων του FDA ενημέρωσε την Duchesnay Inc., τον παρασκευαστή φαρμάκων που εδρεύει στο Κεμπέκ, ότι πρέπει να λάβει διορθωτικά μέτρα για την «παραδοχή της παράλειψης κινδύνου». πληροφορίες. â € ??. Ενώ το αντιισταμινικό φάρμακο έλαβε έγκριση από το FDA το 2013, δεν έχει εγκριθεί για την πιο σοβαρή μορφή ασθένειας πρωινού που ονομάζεται hyperemesis gravidarum. Άλλοι κίνδυνοι που σχετίζονται με το Diclegis (που κυκλοφορεί στο εμπόριο ως Diclectin στον Καναδά) περιλαμβάνουν υπνηλία, η οποία συνήθως συνοδεύεται από προειδοποίηση σχετικά με την οδήγηση, επιβράδυνση του καρδιακού ρυθμού και πιθανές συγκρούσεις με ορισμένους τύπους αντικαταθλιπτικών.

"Στο μέτρο του δυνατού, τα διορθωτικά μηνύματα πρέπει να διανέμονται χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα και γενικά για την ίδια χρονική διάρκεια και με την ίδια συχνότητα που διαδίδεται το παραβιαζόμενο διαφημιστικό υλικό". δήλωσε ο διευθυντής OPDP της FDA Robert Dean στην επιστολή του προς τον Duchesnay .

Μπορεί να μην είναι δυνατό για την εταιρεία να επιτύχει την ίδια έκταση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης χωρίς να συμβιβαστεί με την Kardashian για άλλη μια φορά.

Από την πλευρά της, η Laney Landsman, εκπρόσωπος της Duchesnay USA, δήλωσε στον Forbes David Kroll ότι

. και αναγνωρίζει ότι οι επικοινωνίες της, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να είναι σύμφωνες με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς. Θα λάβουμε γρήγορα μέτρα ώστε να ανταποκριθούμε στην επιστολή της FDA και να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε ζητήματα. Εκτιμούμε τον στόχο της FDA να διασφαλίσει ότι οι προωθητικές ενέργειες παραμένουν συνεπείς με την εγκεκριμένη επισήμανση και υποστηρίζουν πλήρως αυτόν τον στόχο. â € ¢

Τα χάπια συνταγών δεν είναι φθηνά. Σύμφωνα με το σημερινό Medpage Today , οι μελλοντικές μητέρες μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν περίπου 570 δολάρια για 100 δισκία για τη δόση μεγαλύτερης δόσης που πρέπει να συνταγογραφηθεί από γιατρό. Οι ασθενείς λαμβάνουν συνήθως δύο έως τέσσερα δισκία την ημέρα. Μια εξωχρηματιστηριακή έκδοση με χαμηλότερες ποσότητες του ενεργού συστατικού κοστίζει από $ 5 έως $ 10 για 100 δισκία.

Αυτό απέχει πολύ από την πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής φαρμάκων έχει βρεθεί σε ζεστό νερό πάνω από ψευδείς ή παραπλανητικές διαφημίσεις φαρμάκων. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, τα φαρμακεία έχουν πληρώσει δισεκατομμύρια σε πρόστιμα για την κακή χρήση του μάρκετινγκ. Αλλά αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές μια εταιρεία φαρμάκων έκανε μια τόσο μεγάλη γκάφα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ένα μέσο που η φαρμακοβιομηχανία αποφεύγει εξαιτίας των αυστηρών διαφημιστικών κανονισμών της FDA.

Αν η ιστορία είναι δικαστής, η επίπληξη του FDA πιθανότατα δεν θα κάνει μια χαστούκι στην αυτοκρατορία της μάρκας Kardashian. Οι Καρδασσιοί μήνυσαν το 2012 για εσφαλμένη παρουσίαση καθαρτικού που ονομάζεται QuickTrim που πωλείται σε CVS, Wal-Mart, Walgreens, GNC και άλλα καταστήματα. Μια επώνυμη πιστωτική κάρτα - η Kardashian Kard - συνταξιοδοτήθηκε το 2010 μετά από το γενικό εισαγγελέα του Κοννέκτικατ που παραπέμπει στην εφηβική στοχευμένη κάρτα για τις "αμοιβές" της.


Kathlyn Stone είναι συντάκτης συντάκτης με HealthNewsReview. org

April 13, 2018