Back to Question Center
0

NY Daily News προσυμπτωματικός έλεγχος προσυμπτωματικού διαλόγου με ιατρικά στοιχεία

1 answers:
ότι σήμερα "ξεκινά το ένατο έτος δωρεάν προβολής προστάτη σε 37 νοσοκομεία, ιατρικές εγκαταστάσεις, κέντρα αναψυχής, εκκλησίες και θέσεις γραφείων σε ολόκληρο τον κόσμο". η περιοχή του μετρό της Νέας Υόρκης.

Το άρθρο αναφέρει ότι "Μέχρι 40 ετών και άνω και εκείνοι με οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του προστάτη προσφέρονται οι προβολές. â € ??.

Είτε το χαρτί δεν συνειδητοποιεί ή δεν νοιάζεται ότι:

  • Η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου δεν υποστηρίζει τη δοκιμή ρουτίνας για καρκίνο του προστάτη αυτή τη στιγμή και συνιστά ειδικά - cheap vps web hosting. 13) ΕΝΑΝΤΙ τέτοιες μαζικές προβολές.
  • Η Αμερικανική Ομάδα Προληπτικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και η Αμερικανική Ακαδημία Οικογενειακών Ιατρών δηλώνουν ότι «Τα τρέχοντα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να εκτιμηθεί η ισορροπία των οφελών και των επιβλαβών επιπτώσεων του καρκίνου του προστάτη σε άνδρες ηλικίας κάτω των 75 ετών.
  • Καμία σημαντική ομάδα - εκτός από τους ουρολόγους - συστήνει να αρχίσει η εξέταση ήδη από την εφημερίδα αυτή - αρχίζοντας από την ηλικία των 40 ετών. Και ότι η σκέψη της ουρολογικής ομάδας είναι η πηγή. μεγάλη διαμάχη.

Το άρθρο αναφέρει ότι τα τελευταία 8 χρόνια, σχεδόν 140.000 άνδρες έχουν εξεταστεί μέσω των προσπαθειών της εφημερίδας.

Αναφέρουν ότι το 7% ήταν υποχρεωμένο να ακολουθήσει επίσκεψη στο γιατρό ή στο νοσοκομείο.

Αυτό είναι σχεδόν 10.000 άνδρες.

Αυτό είναι μια τεράστια δημόσια ευθύνη για μια εφημερίδα να αναλάβει - ειδικά όταν έρχεται σε σύγκρουση με τα ιατρικά στοιχεία.

Πριν προβεί σε έλεγχο ασφαλείας, τι ενημέρωσε η εφημερίδα οι άνδρες για την αποφυγή ζημιών και παροχών;. Στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Καρκινολογικής Εταιρείας, ο πρόεδρός της Dr. Otis Brawley λέει:

«Υπάρχουν μερικές αποδεδειγμένες βλάβες που σχετίζονται με τον έλεγχο. Ο έλεγχος, για παράδειγμα, οδηγεί σε περιττή θεραπεία σε μερικούς άνδρες οι οποίοι διαγιγνώσκονται με εντοπισμένη ασθένεια.

Είναι δύσκολο να κατανοηθεί, αλλά υπάρχουν καρκίνοι του προστάτη που περιορίζονται στον προστάτη και δεν προορίζονται ποτέ να μετασταθούν (εξαπλωθούν σε άλλα μέρη του σώματος). Ο διαγνωστικός έλεγχος διαγιγνώσκει μεγάλο αριθμό ανδρών που ποτέ δεν θα ενοχληθούν από την ασθένεια. Σε μία κλινική δοκιμή, περισσότεροι από 12% των ατόμων με μέσο όρο κινδύνου διαγνώστηκαν μέσω διαλογής σε διάστημα 7 ετών. Αυτή η ομάδα ανδρών εκτιμάται ότι έχει έναν κίνδυνο θανάτου λιγότερο από 4% σε όλη τη ζωή. Η μελέτη αυτή υποδηλώνει ότι 2 στους 3 άντρες σε αυτή τη μελέτη δεν χρειάστηκαν να διαγνωστούν ούτε να θεραπευτούν. Παρόλο που η μελέτη αυτή υποδηλώνει ότι το ποσοστό των ανδρών στο συνολικό πληθυσμό που διαγιγνώσκονται με καρκίνους που δεν χρειάζονται θεραπεία είναι τόσο υψηλό όσο το 67% των ανδρών με τοπική ασθένεια, άλλοι εκτιμούν ότι είναι μόλις 30%. Έχουμε πολύ κακούς τρόπους να προβλέψουμε ποιος χρειάζεται θεραπεία επειδή ο καρκίνος του προστάτη μπορεί να τους σκοτώσει και ο οποίος δεν χρειάζεται θεραπεία επειδή ο όγκος τους δεν αποτελεί απειλή γι 'αυτούς.

Κάνετε τα μαθηματικά: Πόσοι από τους 10.000 άνδρες που η Daily News ζήτησαν να ακολουθήσουν έπεσαν σε αυτές τις κατηγορίες;.

Δεν είναι απλώς μια απλή εξέταση αίματος, καθώς τόσο συχνά προωθείται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Δρ Brawley λέει:

"Πολλές οργανώσεις παροχής υπηρεσιών υγείας και πολλές καλές ομάδες κοινοτήτων ενθαρρύνουν τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του προστάτη και προσφέρουν μαζική εξέταση σε εκθέσεις υγείας και άλλες δραστηριότητες. Η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου εκφράζει την ανησυχία ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι τα οφέλη της ανίχνευσης είναι ακόμα απροσδιόριστα. Το ACS συνιστά κατά των δραστηριοτήτων μαζικής ανίχνευσης ότι δεν μπορεί κανείς να διαβεβαιώσει ότι ο ασθενής έχει την ευκαιρία να ακούσει μια ισορροπημένη εξήγηση του προσυμπτωματικού ελέγχου σε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να αισθάνεται άνετα να κάνει ερωτήσεις και να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση.

5 days ago