Back to Question Center
0

NYT Ιστορία σχετικά με τα νέα φάρμακα για το Hep C: παράδειγμα για το πώς να αναφέρουν νέα για την υγεία του biz

1 answers:

Η ιστορία του Andrew Pollack, Η ελπίδα κατά της ηπατίτιδας C , â €;. έχει πολλά στοιχεία σταθερής δημοσιογραφίας για την υγεία - και από την επιχειρηματική προοπτική.

Σίγουρα, οδηγεί με "φαντασία". â € ??.

Τα νέα φάρμακα, τα οποία θα μπορούσαν να αρχίσουν να φτάνουν στην αγορά ήδη από το επόμενο έτος, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην υποβάθμιση ενός ιού που μολύνει περίπου τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανούς,. , και 170 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως - ote sports.

"Πιστεύω σχεδόν ότι αυτό θα είναι επαναστατικό, για να είμαι ειλικρινής,". δήλωσε ο Δρ Fred Poordad, επικεφαλής της ηπατολογίας στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. â € œWe είναι chomping στο κομμάτι για να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε όσο περισσότερους ασθενείς μπορούμε. â € ??. "

Αλλά υπάρχει και ειλικρινής συζήτηση για την πραγματικότητα - με κάποιο σκεπτικισμό.

"Αλλά ακόμη και αν τα ναρκωτικά λειτουργούν, μερικοί εμπειρογνώμονες και γιατροί προειδοποιούν ότι αυτός ο ιός μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολος να νικήσει. Τα τρία τέταρτα των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί δεν το γνωρίζουν επειδή δεν έχουν δοκιμαστεί για τον ιό και επειδή η μόλυνση μπορεί να είναι ασυμπτωματική για χρόνια ενώ επιτίθεται σιωπηρά στο συκώτι.

Και επειδή αυτή η ασθένεια μεταδίδεται με αίμα, οι μολυσμένες σε μεγάλο βαθμό είναι πρώην ή τρέχοντες IV χρήστες ναρκωτικών - ένας πληθυσμός που χαρακτηριστικά έχει ελάχιστη ή καμία ασφάλιση υγείας -. δεν είναι το πιο ικανό να επιμείνετε σε μια μακρά θεραπευτική αγωγή που μπορεί να προκαλέσει βίαιες παρενέργειες.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες "αγνοούν πλήρως το πραγματικό πρόσωπο της ηπατίτιδας C, â €;. δήλωσε ο Δρ. Diana L. Sylvestre, που διευθύνει κλινική στο Oakland, Καλιφόρνια, που αντιμετωπίζει τους τοξικομανείς και τους πρώην εθισμένους με ηπατίτιδα C. "Μία μειονότητα ασθενών που έχουν ηπατίτιδα C θα επωφεληθούν από αυτά τα φάρμακα.

Όταν έδωσε μια πρόσφατη συζήτηση στο Vertex, το πρώτο slide του Dr. Sylvestre έδειξε έναν άνδρα σε ένα κοστούμι, που προοριζόταν να είναι στέλεχος της Vertex, με το κεφάλι του στην άμμο.

Υπήρξε μια εσωτερική ματιά στις διαφημιστικές προσπάθειες του pharma.

"Παρ 'όλα αυτά, οι φαρμακευτικές εταιρείες συνειδητοποιούν ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς να εξετάζονται και να αντιμετωπίζονται θα μπορούσαν να περιορίσουν τη χρήση των ναρκωτικών τους. Συνεπώς, συμβάλλουν σε μια αίσθηση ακτιβισμού για την ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτό που είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ως μια σιωπηρή επιδημία.
Οι κατασκευαστές ναρκωτικών συμβάλλουν στην Εθνική Στρογγυλή Τράπεζα για τον ιό της ηπατίτιδας, η οποία βοήθησε να πληρώσει για την έκθεση του Ινστιτούτου Ιατρικής και αρκετές εταιρείες συνενώθηκαν μαζί στην εταιρική συμμαχία για την ηπατίτιδα για να ασκήσουν πιέσεις για περισσότερη κρατική χρηματοδότηση. Τον Ιανουάριο, αρκετές εταιρείες ξεκίνησαν το Συγκρότημα Δράσης για την Ιογενή Ηπατίτιδα, για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της έρευνας στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Η Vertex έχει αναθέσει σε μελέτες την εκπόνηση αυξανόμενων διοδίων από την ηπατίτιδα C. Μία τέτοια μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από την Milliman, μια εταιρεία παροχής συμβουλών για την ασφάλιση υγείας, προέβλεψε ότι ο αριθμός των ατόμων με προχωρημένη ηπατική νόσο από ηπατίτιδα. C θα τετραπλασιάστηκε σε 20 χρόνια εάν η θεραπεία δεν βελτιωθεί.
â € "
" Πιστεύω ότι οι εταιρείες έχουν κάνει μια θαυμάσια δουλειά για την εμπορία αυτής της ασθένειας, â €;. δήλωσε ο Δρ Ronald L. Koretz, επίκουρος καθηγητής κλινικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Λος Άντζελες. Ο κ. Koretz δήλωσε ότι δεν υπήρχαν καμιά καλή ένδειξη ότι η θεραπεία συνέβαλε σημαντικά, αφού πολλοί ασθενείς που θεραπεύθηκαν από τα φάρμακα δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν αναπτύξει σοβαρά προβλήματα ούτως ή άλλως.

Αρκετά αποσπάσματα και στιγμιότυπα. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία στον παραπάνω σύνδεσμο - ή τον παλιό τρόπο - με εφημερίδες στο χέρι!. Το θέμα μου είναι ότι τα περισσότερα νέα για την υγεία πρέπει να είναι εξίσου πλήρη, ισορροπημένα, ανεξάρτητα και αναλυτικά.

Kudos to Pollack και οι Times.

April 25, 2018