Back to Question Center
0

Το σχήμα των ιατρικών κατευθυντήριων γραμμών για το λουκάνικο

1 answers:

Δεν είναι όμορφο βλέποντας το λουκάνικο που γίνεται. Ο Larry Husten της Cardiobrief. παρέχει μια ματιά στη διαδικασία - όπως φαίνεται στις νέες και αμφιλεγόμενες κατευθυντήριες γραμμές για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων:

- Η Εταιρεία Πρόληψης Καρδιακών Προσβολών - montage moebel. Η εξάλειψη (SHAPE) ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας ομάδας εργασίας - για να τελειοποιήσετε και να ενημερώσετε €;. τις προηγούμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές.
Οι προγενέστερες οδηγίες, όταν δημοσιεύθηκαν σε συμπλήρωμα του Αμερικανικού Περιοδικού Καρδιολογίας, δεν υιοθετήθηκαν από το Αμερικανικό Κολέγιο Καρδιολογίας, American Heart Association ή το National Heart Lung & amp;. Blood Institute και έλαβε μια ανάμικτη ανταπόκριση από την καρδιολογική κοινότητα. Μια τυπική απάντηση ήρθε από τον Robert Califf, ο οποίος είπε στο heartwire: "Είναι μια άποψη, δεν είναι μια κατευθυντήρια γραμμή που έχει ελεγχθεί μέσω οποιουδήποτε είδους οικουμενικής ομάδας ανθρώπων που έχουν οποιαδήποτε επίσημη θέση να κάνουν κλινικές. -οδηγίες πρακτικής. Υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να έχετε μια γνώμη γι 'αυτό. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να υπάρχει πολιτική γι 'αυτό. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα και θα μπορούσε να είναι σωστό. Στη συνέχεια, ίσως δεν είναι σωστό.

Ένας άλλος παράγοντας που περιπλέκει είναι ο ρόλος του ιδρυτή και του σημερινού προέδρου της SHAPE, Morteza Naghavi, που έχει πολυάριθμα οικονομικά συμφέροντα σε τεχνολογίες και συσκευές που επωφελούνται από. Τις πολιτικές SHAPE και τη νομοθεσία του Τέξας.

Από την άλλη πλευρά, το συμπλήρωμα AJC εισήχθη από έναν εξέχοντα καρδιολόγο, τον Valentin Fuster, και οι συν-συγγραφείς των κατευθυντήριων γραμμών συμπεριέλαβαν τέτοια ηγετικά πρόσωπα όπως ο PK Shah, ο Pam Douglas, ο Sanjay Kaul και άλλοι. Πολλοί καρδιολόγοι, αν και επικριτικοί για το SHAPE και τις μεθόδους του, υποστηρίζουν γενικά τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ατόμων υψηλού κινδύνου για ΜΙ.

Το δελτίο τύπου SHAPE που αναγγέλλει τη νέα Task Force (βλ. Παρακάτω) δεν λαμβάνει υπόψη τη διαμάχη και καλεί τη δημοσίευση "σημαντική πρόοδο στην προληπτική καρδιολογία". â € ??. Το δελτίο τύπου αναφέρεται επίσης σε νομοσχέδιο που πέρασε πέρυσι στο Τέξας και απαιτεί αποζημίωση για τον έλεγχο της καρδιακής προσβολής, αλλά δεν αναφέρει ότι το νομοσχέδιο υποστηρίχθηκε και προωθήθηκε ενεργά από την SHAPE και ότι η SHAPE κατηγορήθηκε ευρέως για το ρόλο της στην προώθηση της νομοθεσίας.

Ο Husten περιλαμβάνει επίσης συνδέσμους με την προηγούμενη κάλυψη του SHAPE από το Cardiobrief και το πλήρες δελτίο ειδήσεων SHAPE. Από αυτό το ενημερωτικό δελτίο, ίσως το πιο αμφιλεγόμενο τμήμα ήταν το εξής:

«Η ευρύτερη χρήση δοκιμασιών αθηροσκλήρωσης έχει βελτιώσει την οικονομική προσιτότητα των διαδικασιών. Στις μεγαλύτερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, οι ασθενείς πληρώνουν περίπου 100 δολάρια για να έχουν βαθμολογία ασβεστίου στεφανιαίας αρτηρίας (CACS), με μέτρηση με CT σάρωση ή με πάχος καρωτιδικού μέσου όρου (CIMT) και καρωτιδική πλάκα που μετράται με υπερηχογραφία. Και σημειώνεται πρόοδος για να πεισθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες να καλύψουν το κόστος τέτοιων προληπτικών εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας και της πρόληψης. Το 2009, ο κυβερνήτης του Τέξας, Rick Perry, υπέγραψε το εθνικό νόμο για την προληπτική προληπτική εξέταση του έθνους που απαιτεί ασφαλιστική αποζημίωση για τις εξετάσεις.

April 25, 2018