Back to Question Center
0

Οι αγώνες μεσαίου μεγέθους χαρτιά που προσπαθούν να καλύψουν τα νέα της υγειονομικής περίθαλψης

1 answers:

Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος ότι τα ακόλουθα είναι μια αναλαμπή μιας μόνο ιστορίας από δύο διαφορετικά μεσαίου μεγέθους χαρτιά. Επομένως, δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως συστηματικός γενικός επαίνων για κάποιον, ούτε για κατηγορητήριο άλλου.

Αλλά τα παραδείγματα - όπως τα βλέπουμε κάθε μέρα στο HealthNewsReview. org εργασία - παρ 'όλα αυτά κρατήστε μερικά μαθήματα σχετικά με τους αγώνες πιέζονται επιτελεία σε μεσαίου μεγέθους χαρτιά αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να καλύψουν σύνθετες ειδήσεις περίθαλψης. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα μάθημα για το πώς μπορεί κανείς να επιτύχει παρά τις πιέσεις - bike youtube.

Η Νότια Φλόριντα Sun-Sentinel πήρε βαθμολογία πέντε αστέρων για την ιστορία της σχετικά με μια μη αποδεδειγμένη προσέγγιση στον αυτισμό που έρχεται στην περιοχή. Απόσπασμα της ανασκόπησης:

- Μια νέα και μη αποδεδειγμένη προσέγγιση στον αυτισμό εμφανίζεται σε μια τοπική κοινότητα. Ένας δημοσιογράφος και η εφημερίδα του έχουν διάφορες επιλογές:

1. Αποδοχή των ισχυρισμών των υποψηφίων στην ονομαστική τους αξία
2. Αγνοήστε το ζήτημα εντελώς.
3. Βυθιστείτε, ελέγξτε τις αξιώσεις και επιχειρήστε μια δημόσια υπηρεσία αξιολογώντας τα στοιχεία για τους τοπικούς αναγνώστες.

Ευτυχώς, αυτός ο δημοσιογράφος και η παρούσα δημοσίευση επέλεξαν το # 3. â € ??.

Αλλά η San Jose Mercury News πήρε ένα χαμηλό αποτέλεσμα δύο αστέρων . νέα συσκευή που χρησιμοποιείται στην περιοχή της για τη θεραπεία θρόμβων αίματος. Απόσπασμα της ανασκόπησης μας:

Αυτή η ιστορία παρακινδυνεύει να υπονομεύει τις αποδείξεις (ή την έλλειψή τους) που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα μιας συσκευής που χρησιμοποιείται για τη διάλυση ορισμένων θρόμβων αίματος. Πράγματι, ένας προσεκτικός αναγνώστης δεν θα έπρεπε καν να βυθιστεί στα ιατρικά στοιχεία για να συνειδητοποιήσει ότι κάτι είναι άδικο. Η ιστορία αποκαλεί την συσκευή Perllian Infusion Trellis "εξοικονόμηση ζωής,". αποτελεσματικό και ασφαλέστερο και ταχύτερο από τις εναλλακτικές θεραπείες. Ωστόσο, σημειώνει ότι μόνο μια χούφτα ιατροί σε ολόκληρη τη χώρα χρησιμοποιούν τη συσκευή (παρόλο που κυκλοφόρησε στην αγορά από το 2005) και ο κλινικός που αναφέρεται στην ιστορία λέει ότι το χρησιμοποίησε μόνο σε οκτώ ασθενείς, παρόλο που βλέπει περισσότερα. από τους 100 παρόμοιους ασθενείς κάθε χρόνο. Ένας αναγνώστης μπορεί να αναρωτιέται: «Αν αυτή η συσκευή είναι τόσο μεγάλη, γιατί το χρησιμοποιούν τόσο λίγοι γιατροί και γιατί ακόμα και εκείνοι που το χρησιμοποιούν προτιμούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές θεραπείες για τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών τους;. Η ιστορία αγνοεί αυτή την ασυνεννόηση.

Η ιστορία αυτή είναι επίσης ένα ακραίο παράδειγμα ασθένειας. Παρουσιάζει τη βαθιά φλεβική θρόμβωση ως κύριο δολοφόνο. Ωστόσο, όχι μόνο ο αριθμός των νεκρών που υπολογίζεται ότι χρησιμοποιείται από παραπλανητική δήλωση σε ιστότοπο που χρηματοδοτείται από φαρμακευτική εταιρεία που πωλεί φάρμακα για τη θεραπεία της κατάστασης, ο αναφερόμενος αριθμός θανάτων είναι 30 φορές μεγαλύτερος από τον υπολογισμό των διοδίων που αναφέρονται σε πρόσφατη έκθεση από. ο Γενικός Χειρουργός των Η.Π.Α.

Θέλαμε να επισημάνουμε αυτή τη σύγκριση - τυχαία και ατελής αν και μπορεί να είναι. Και οι δύο κριτικές δημοσιεύθηκαν την ίδια μέρα. Και οι δύο ιστορίες γίνονται από χαρτιά μεσαίου μεγέθους. Κάποιος ξεχώρισε στην εξέταση των ισχυρισμών. Κάποιος απέτυχε κατά την άποψή μας.

Ίσως μια προσέγγιση θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο για το άλλο.

Πρέπει να βοηθήσουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν καλύτερη δουλειά υγιούς σκεπτικισμού.

April 25, 2018