Back to Question Center
0

Το μοντέρνο νέο â € ~pea milkâ € ™ παράγει πολλά πρωτοσέλιδα, αλλά ελάχιστο έλεγχο

1 answers:

Η ακόλουθη θέση είναι από την Joy Victory, η οποία προσχώρησε στο HealthNewsReview. org τον Μάρτιο ως αναπληρωτής διευθυντής επεξεργασίας. Δρομολογεί ως @ thejoyvictory .

Εάν είστε σαν εμάς, ίσως έχετε ήδη κουραστεί να διαβάσετε σχετικά με το Ripple , ένα καινούργιο γάλα € €;. προϊόν που μόλις έφτασε στα ράφια των καταστημάτων (και κοστίζει τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο από το κανονικό γάλα), αλλά έχει ήδη δημιουργήσει ιστορίες από περισσότερα από δώδεκα περιοδικά γυναικών και ειδησεογραφικές περιοχές ειδήσεων.

"Αυτό το γάλα με βάση το μπιζέλι είναι υγιέστερο από το αμυγδαλέλαιο, και στην πραγματικότητα έχει γεύσεις σχεδόν όπως το γάλα, â €; - holidays to lima peru. δηλώνει την επικεφαλίδα της ιστορίας στο FastCo, που ήταν ένα από τα πρώτα καταστήματα που έγραψαν για το προϊόν. Ως εκ τούτου, η κάλυψή του δημοσιεύθηκε στη συνέχεια από άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία που ανέλαβαν την ιστορία.

Trendy new ‘pea milk’ generates lots of headlines, but little scrutiny

Glamour. Η ιστορία του com υπονοούσε ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη για εμάς από το γαλακτοκομικό γάλα, μέσω αυτού του εισαγωγικού κειμένου από έναν διαιτολόγο: "Το Ripple είναι επίσης εμπλουτισμένο για να παράσχει περισσότερο ασβέστιο και βιταμίνη D από το αγελαδινό γάλα,. μπορούν να βοηθήσουν περισσότερες γυναίκες να ικανοποιήσουν τις καθημερινές απαιτήσεις ασβεστίου και βιταμίνης D - αυτά είναι δύο θρεπτικά συστατικά που η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει αρκετά.

Και, είπαμε, έχει πρωτεΐνη, τονίζει μια ιστορία Fox News Magazine με τίτλο "Γιατί â € ~Pea Milkâ € ™ μπορεί να είναι καλύτερη από Cowâ. Γάλα γάλακτος και αμυγδάλου. Το ποτό έχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα - το ίδιο ποσό με το γάλα από τις αγελάδες και οκτώ φορές το ποσό του γάλακτος αμυγδάλων, â €;. Fox δηλώνει.

Ωστόσο, η οχύρωση δεν είναι πάντοτε απαραίτητη ούτε ακόμη και ωφέλιμη, επισημαίνει ο Δρ Kathleen Fairfield, HealthNewsReview. ο οποίος ασχολείται με την εσωτερική ιατρική πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο ιατρικό κέντρο του Maine και είναι ερευνητής των υπηρεσιών υγείας στο Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια μεικτή επιστημονική βιβλιογραφία για το συμπλήρωμα ασβεστίου: Υπάρχει ανησυχία ότι η λήψη συμπληρωμάτων ασβεστίου αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης νεφρών και καρδιακών παθήσεων. εξήγησε. "Για τους λόγους αυτούς, συν το συνυπολογισμό της προστιθέμενης ζάχαρης σε αυτά τα προϊόντα, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να πάρουμε ασβέστιο από τα τρόφιμα.

Το γάλα λαδιού λάμπει φωτεινό κάτω από ένα αμφισβητήσιμο «αλάτι υγείας»

Όλο αυτό το όνομα-ρίψη συγκεκριμένων συστατικών χτίζει ". € ??. γύρω από το προϊόν που επισκιάζει άλλα σημαντικά στοιχεία για αυτό το προϊόν και παρόμοια προϊόντα, σημειώνει η HealthNewsReview. org συνεργάτης Δρ. Yoni Freedhoff, ιδρυτής και ιατρικός διευθυντής του Bariatric Medical Institute στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας. Αυτή είναι μια τεχνική έξυπνα χρησιμοποιούμενη από τις εταιρείες εμπορίας καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν buzz για ένα νέο προϊόν.

"Το μάρκετινγκ ενός προϊόντος με βάση τα" τρόφιμα "του - όπως το γαλακτοκομικό γάλα φαίνεται να κάνει - τροφοδοτεί την ιδέα ότι όσο ένα προϊόν έχει θρεπτικά συστατικά x, y,. ή z σε αυτό. itâ € ™ s καλό για σας, â €;. εξηγεί.

Η λέξη â € œmilkâ €;. βοηθά επίσης να λαμπρύνει το φωτοστέφανο, δήλωσε ο Freedhoff. "Η προσθήκη της λέξης" milk "σε ένα ποτό οδηγεί στη μετάφραση της τεκμαιρόμενης ανάγκης και / ή οφέλους του γάλακτος. Ενώ στην πραγματικότητα υπήρξαν κάποιες θετικές μελέτες σχετικά με την κατανάλωση γάλακτος (υπήρξαν επίσης αρνητικές μελέτες), â €;. είπε, "δεν υπάρχει μακριά το ίδιο επίπεδο αποδεικτικών στοιχείων που υποκρύπτουν τα μη γαλακτοκομικά" milli "για να κρεμάσουν ένα καπέλο. â € ¢

â € œJust επειδή το γάλα doesnâ € ™ t σημαίνει ότι είναι υγιές, και μόνο επειδή itâ € ™ s λευκό doesnâ € ™ t σημαίνουν itâ € ™ s â € ~. γάλα, "â €;. αυτός πρόσθεσε.

â € ~Plan-basedâ € ™ προσθέτει στο φωτοστέφανο

Μια άλλη φράση που προσθέτει στο φωτοστέφανο είναι το â € œplant-basedâ €;. ετικέτα ότι ορισμένες ιστορίες που αποδίδονται στο προϊόν, όπως αυτή U. S. News & amp;. Παγκόσμια αναφορά ιστορίας.

Όπως και αυτά τα προϊόντα, το Ripple επεξεργάζεται, γεγονός που οι περισσότερες ιστορίες παραβλέπουν, αν και εκτιμήσαμε πώς ο Cosmo το έδειξε: "FWIW,. μπορείτε να βρείτε στο καθαρό γάλα αγελάδας: πρωτεΐνη μπιζελιού, ηλιέλαιο, φυτικό λάδι, μια δέσμη βιταμινών και μετάλλων, κόμμι γκουάρ και κόμμι gellan.

Μας αρέσει επίσης πως η ιστορία του U. S News προειδοποίησε τους αναγνώστες για τα προστιθέμενα σάκχαρα των μη γαλακτοκομικών γαλακτοκομικών προϊόντων και δημιούργησε ένα πρακτικό διάγραμμα σύγκρισης που περιέχει στοιχεία για τα θρεπτικά συστατικά των πιο δημοφιλών τύπων. Ήταν και η μόνη πηγή ειδήσεων που διαβάσαμε ότι έκαναν αυτό το σημαντικό σημείο: "Δεν υποθέτουμε ότι τα μη γαλακτοκομικά γάλα παρέχουν τα ίδια οφέλη για την υγεία με όλα τα τρόφιμα (όπως σόγια, μπιζέλια και αμύγδαλα) από τα οποία. Προέρχεται.

Η κατανάλωση θερμίδων πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή

Εδώ είναι ένα άλλο σημείο που επιθυμούμε αυτές οι ιστορίες να έχουν καταλάβει τους αναγνώστες σε: Πίνοντας θερμίδες μπορεί να είναι επικίνδυνες. στη μέση της μέσης σας, και θα πρέπει να γίνεται με προσοχή.

Οι υγρές θερμίδες, ανεξάρτητα από την πηγή, είναι ιδιαίτερα προβληματικές στο πλαίσιο του βάρους, δήλωσε ο Freedhoff.

"Έχουμε την τάση να μην αντισταθμίζουμε τις θερμίδες που πίνουμε, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ποτήρι από ό, τι με το δείπνο και youâ € ™ ll πιθανότατα να φάει το ίδιο ποσό δείπνου. Ως εκ τούτου, οι υγρές θερμίδες είναι μεταξύ των χαμηλότερων κρεμώντας καρπός της διαχείρισης του βάρους.

April 25, 2018