Back to Question Center
0

Παρασκευή 5 ωρών: Αντιμετώπιση των δύσκολων

1 answers:

5-Star Friday: Tackling the unwieldy

Η υγειονομική περίθαλψη δεν είναι εύκολη. Είναι αρκετά ένα mash-up της επιστήμης, της πολιτικής, της οικονομίας, της ηθικής, του δικαίου, της τεχνολογίας και â € | well â € | us.

Αυτά είναι μεγάλα θέματα - backlinks high pr. Λίγο δύσκολο.

Οι συγγραφείς που παρουσιάστηκαν στην πενθήμερη Παρασκευή αυτής της εβδομάδας έχουν πάρει μερικά πολύ μεγάλα θέματα - όπως τη φυλή, την οικονομία και τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης - και το έκαναν μεγάλη δουλειά. Είμαστε τόσο γενναίοι και ατρόμητοι και τους θαυμάζουμε γι 'αυτό.


Michael Joyce |. Πολυμέσα Παραγωγός

Η Ιατρική είναι πιο ακριβής â ​​€ | Για Άσπρο Άνθρωποι â € ¢ του Rob Arthur â € ¢ ΠέντεThirty-Οκτώ
5-Star Friday: Tackling the unwieldy . 2)

Ο αγώνας είναι κάτι που οι δημοσιογράφοι της υγειονομικής περίθαλψης δεν γράφουν για πολύ. Αλλά τα αποκαλούμενα â € œpersonalizedâ €;. ή â € œrefection medicineâ €;. έχει γίνει ένα πολύ καυτό θέμα. Και ο Rob Arthur - ο οποίος, παράξενα, συνήθως γράφει για το μπέιζμπολ και το έγκλημα για το FiveThirty-Eight - έχει αυτό το συναρπαστικό άρθρο που συνδέει τα δύο.

Προφανώς, η συντριπτική πλειοψηφία των γενετικών μελετών που συνδέουν τα γονίδια με τις ασθένειες γίνεται με τη χρήση ευρωπαίων υποψηφίων. Ο Arthur ισχυρίζεται ότι αυτό σημαίνει ότι άλλες φυλετικές ομάδες δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις μελέτες:

Οι ίδιες αυτές ομάδες ήδη λαμβάνουν χειρότερη υγειονομική περίθαλψη στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής καταγωγής,.

Είναι μια επιφυλακτική προϋπόθεση που γίνεται όλο και πιο ανησυχητική όταν θεωρείτε ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας - που γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα -. μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει γρήγορα την ανομοιογένεια δεδομένης της πίεσης για να πάρει αυτές τις (προσοδοφόρες) θεραπείες ακρίβειας στην αγορά.


Jill U. Adams |. Συνεργάτης Εκδότης

Μεγάλη Moneyâ € ™ Sway πέρα ​​από τους γιατρούς â € ¢ Danielle Ofri â € ¢ Slate

5-Star Friday: Tackling the unwieldy

. Πήγαινε για να μιλήσει για άλλες περιπτώσεις μολυσμένων ιατρικών αποφάσεων και παραθέτει μελέτες που δείχνουν πως τα ιατρικά φάρμακα και οι εταιρείες συσκευών μπορούν να επηρεάσουν τις ιατρικές πρακτικές. Ναι, ακόμα και αυτά τα δωρεάν γεύματα.

Η Ofri διαμαρτύρεται για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της σε ένα επιχείρημα για ένα σύστημα ενιαίας πληρωμής. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε με το συμπέρασμά της, δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα επιχειρήματά της για να κάνετε κάτι .


5-Star Friday: Tackling the unwieldy

Gary Schwitzer |. Ιδρυτής & amp;. Εκδότης

Μια εκπληκτική αλλαγή στο πώς σκέφτονται οι Αμερικανοί για την υγειονομική περίθαλψη που διαχειρίζεται η κυβέρνηση Â Â â € ¢ της Sarah Kliff â € ¢ Vox. com

Πολλές μέρες, ιστοσελίδες όπως η Vox και η Kaiser Health News συμπληρώνουν ένα κενό με την διορατική κάλυψη ειδήσεων για την πολιτική υγείας και τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης (δεν υπάρχει πια;). Αυτό το κομμάτι του Vox υπογραμμίζει αυτό που φαίνεται να βασίζεται στα αναφερόμενα στοιχεία της έρευνας, μια μεγάλη μετατόπιση στις δημόσιες νοοτροπίες σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη που διαχειρίζεται η κυβέρνηση. â € ??. Από το κομμάτι:

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των Αμερικανών που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να εξασφαλίσει κάλυψη σε όλους τους πολίτες έχει αυξηθεί από 42% το 2013 σε 60% το 2017. 30)

Το κομμάτι προσφέρει επίσης εικασίες από τον Robert Blendon του Χάρβαρντ για το τι θα μπορούσαν να είναι οι λόγοι για αυτούς τους προφανώς μεταβαλλόμενους αριθμούς.


Είχαμε επίσης 2 ειδήσεις τις τελευταίες εβδομάδες κερδίζουν βαθμολογίες 5 αστέρων από το προσωπικό μας αναθεώρησης. Εδώ είναι:

Το STAT θέτει δοκιμή γονιμότητας με βάση το DNA κατά 950 δολαρίων κάτω από το μικροσκόπιο

  • Μπορεί ένα γενετικό τεστ να ενισχύσει πραγματικά τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος. ;. Ή, θα μπορούσε να είναι πιο προκλητική από το άγχος παρά να είναι χρήσιμη;

Για να μειώσετε ή να μην μειώσετε τα οπιοειδή;. Το Vox εξηγεί τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μιας νέας μελέτης

  • Υπάρχει ένα σημαντικό πλαίσιο που παρέχεται εδώ που πραγματικά βοηθά στην κατανόηση των προκλήσεων από την απομάκρυνση οπιοειδών.

April 26, 2018